Farseret rødspætte med fyld af kammusling

Farseret rødspætte med fyld af kammuslingJeg elsker fisk og det er noget jeg vægter at spise, gerne flere gange om ugen. Men indrømmet, jeg kunne godt være lidt bedre til det, men jeg prøver at få fisk på menuen minimum én gang om ugen. Der findes jo et hav af muligheder for at tilberede fisk og gøre det lækkert, men det skal jo selvfølgelig 'bare lige' gøres. Jeg har altid selv synes var svært at få lavet noget lækkert tilberedt fisk, men efterhånden er jeg bare begyndt at prøve det af. Så må det bære eller briste. Denne opskrift kan jeg dog ikke tage æren for, da det er min kæreste der har været igang - han er nemlig virkelig god til fisk, og det nyder jeg selvfølgelig godt af. Men det synes jeg også I skal! Her er det rødspættefileter, der er farseret med kammuslinger. Bagt i ovnen med urter og citron. En virkelig fantastisk kombination. Og meget sommerlig. Se også hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade.

{ Farseret rødspætte med fyld af kammusling, 6 stk }

6 rødspættefileter 4 store kammuslinger 50 ml fløde 1 æggeblomme en lille håndfuld persille flagesalt 1 citron, skiveskåret friske krydderurter
Tænd ovnen på 180 graders varmluft. Kammuslingerne blendes med en teske salt. Derefter tilsætte fløde, æggeblomme og persille. Blend til en fin masse (fars). Farsen smøres på de seks fileter og rulles sammen. Placér dem i et fad, toppet med krydderurter (persille, estragon mm.) og citronskiverne. Bages i 15 minutter. TIP: brug en køkken nål til at se om du møder modstand. Går den igennem, er de færdige. Velbekomme. Farseret rødspætte med fyld af kammusling Farseret rødspætte med fyld af kammusling