Bønnedip der smager af den klassiske holiday dip

Bønnedip der smager af den klassiske holiday dipBønnedip der smager af holiday dip, siger du? Jeps, den er god nok! Denne her bønnedip smager (seriøst) af holiday dip - du ved, den man plejer at dyppe chips i om søndagen når man har tømmermænd.. Eller bare når man har lyst! Jeg lavede opskriften med min veninde Michala og vi var helt oppe og køre over, at vi havde ramt sådan en lækker smag - der tilmed har en lækker cremet konsistens. Jeg vil gerne vove at påstå, at du snildt kan skifte din holiday dip ud med denne sundere bønnedip, hvor du også får lidt ekstra mæthed ud af det. Denne bønnedip er blevet min nye yndlingsdip, spread eller smørepålæg om man vil. Den er god til det meste, f.eks. i sandwichbrød, en i en bowl med falafel eller fik jeg nævnt chips? ;-) Brug den til det hele! Den er virkelig nem og kræver meget få ingredienser og indeholder næsten kun bønner, som gør den ret proteinrig. Prøv også: Myntedip med feta og friske krydderurter / Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing /Butterbean spread med gurkemeje / Grov oliventapanade / Rød pesto med soltørrede tomat.

{ Bønnedip der smager af den klassiske holiday dip, 1 glas }

240 g kidney beans, kogt - svarende til én dåse 3 tsk balsamico, mørk 1 fed hvidløg 2 spsk vand lidt peber
Blend alle ingredienserne sammen og smag til med peber. Skold et glas. Kom dippen i glasset og opbevar på køl. Velbekomme. Bønnedip der smager af den klassiske holiday dip Bønnedip der smager af den klassiske holiday dip Bønnedip der smager af den klassiske holiday dip