Salat af spinat, belugalinser, æble og grillost

skaermbillede-2018-03-08-kl-08-55-27

Jeg lavede den anden dag denne salat af spinat, belugalinser, æble og grillost - toppet med en sennepsdressing, men den kan du altid udskifte med din yndlingsdressing. Denne salat er en af de mere simple. Mange af mine måltider består oftes af salat, hvor jeg bruger hvad jeg har i køleskabet og i køkkenskabene. For tiden, er jeg blevet ret glad for at bruge bælgfrugter i mine salater. Jeg synes det giver en dejlig konsistens og struktur til salaten. Salaten rækker til fire personer, og hvis I ikke får spist op så er den også perfekt til madpakken eller frokosten næste dag. Hvis du ikke er så vild med grillost, kan du blot erstatte med feta eller gedeost. Find mere inspiration til flere salater lige her.

{ Salat af spinat, belugalinser, æble og grillost, 4 pers. }

1 pose frisk spinat, 250 g 2 æbler 200-250 g grillost 1 god håndfuld frisk mynte, uden stilk 2 dl belugalinser frysetørret hindbær Dressing 2 tsk. dijonsennep 1 tsk. flydende honning 1 dl. olivenolie salt, peber og citronsaft
Kog linserne efter pakkens anvisning. Skær æblerne i små tern. Skær grillosten i tynde skiver, og steg dem på en (grill)-pande ved middel høj varme, til de er lettere gyldne. De skal cirka have et par minutter på hver side. Skyl spinaten, drys med æbletern, linser, mynte og grillost. Drys til sidst med frysetørret hindbær. Lav dressingen ved at røre alle ingredienser sammen, smag til med salt, peber og citron. Servér den til salaten. Velbekomme. skaermbillede-2018-03-08-kl-08-56-41 skaermbillede-2018-03-08-kl-08-57-01

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin Kærligst Maria Charlotte