Sunde cookies med boghvede og chokolade - glutenfrie

Sunde cookies med boghvede og chokolade Sunde cookies med boghvede og chokolade, som ikke indeholder gluten. Sprøde i kanten og chewy i midten. Flere af Jer efterspørger opskrifter, hvor man som gluten-allergiker også kan være med. Det har jeg derfor prøvet at efterstræbe her. De er sprøde ude i kanten, men lettere bløde i midten. Spis dem på farten, til morgenmad eller mellemmåltid. Prøv også sprøde kokos-chokolade cookies uden sukker. Disse glutenfrie cookies, kan efter min mening sagtens spises med (god) samvittighed. I skrivende stund, er jeg allerede igang med at spise min anden cookie. De er lidt for gode til at kun at nuppe én. I stedet for at bruge raffineret sukker, har jeg anvendt kokossukker, som ikke påvirker dit blodsukker i samme omfang som det almindelige. Disse cookies er meget simple at lave, og kræver faktisk ikke mange ingredienser - eller tid for den sags skyld.

{ Sunde cookies med boghvede og chokolade - glutenfrie, 12 stk. }

70 g glutenfrie havregryn 60 g kokossukker eller rørsukker 40 g kokosolie 1 æg 1 dl mælk 40 g mandelmel (mandler blendet fint til mel) 50 g hel boghvede lille nip salt 1 tsk. bagepulver 1 tsk. kanel 80 g hakket mørk chokolade
Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Slå et æg i ingredienserne, tilføj mælk og kokosolie. Massér det hele godt sammen med fingrene, til du har en nogenlunde klistret, men fast masse. Form 12 små kugler, og placér dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk dem lettere flade med hænderene, og form dem runde. Bages i ca. 12 min ved 180 grader, til de er lettere gyldne. Hold øje ved de 10 min. Lad dem afkøle, inden servering. TIP: Opbevar dem i en lufttæt beholder. Sunde cookies med boghvede og chokolade Sunde cookies med boghvede og chokolade Sunde cookies med boghvede og chokolade

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin Kærligst Maria Charlotte