Små bananpandekager med kardemomme

fullsizerender
International pandekagedag? En gel dag dedikeret til pandekager, i alle afskygninger. Hvem er ikke vild med sådan en mærkedag? Jeg er, for jeg elsker pandekager. Alle slags. Både dem med hvedemel, dem uden hvedemel, grove pandekager, madpandekager, majspandekager, you name it - jeg kan lide dem alle. Bananpandekager er noget af det bedste jeg ved og når jeg har god tid om morgenen, så starter jeg gerne dagen med disse herligheder. Jeg er helt vild med den der søde smag, som bananen afgiver. Disse bananpandekager, er blevet en af mine favoritter - så meget, at jeg godt nogle gange kan finde på at lave dem til til frokost eller aftensmad. Måske ikke det mest optimale at gøre flere gange om ugen, men det er også noget som hører sig sjældent til. Jeg har ikke opfundet opskriften på bananpandekager, men nu får I alligevel min favorit opskrift, som jeg altid vender tilbage til. Jeg er vild med at tilføre kardemomme, da jeg synes det bidrager en god smag - det kan selvfølgelig undlades. Mangler du mere inspiration på pandekager? Se også sunde og nemme bananpandekager med chiafrø og små brunch bananpandekager.

{ Små bananpandekager med kardemomme, 10 stk }

2 modne bananer 1 æg 1 æggehvide 1 dl havregryn (glutenfri hvis du ønsker) 2 spsk. mælk eller vand 1 tsk vaniljepulver 1 tsk. kardemomme Kokosolie til stegning
Alt blendes sammen med en stavblender eller i foodprocessor og steges ved middelvarme i kokosolien til de har fået en gylden farve. Top med lige hvad du har lyst til. Jeg brugte chokolade og granatæble. Velbekommen!

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin Kærligst Maria Charlotte