Mit navn er Maria Charlotte, men jeg bruger mest Maria. Jeg er 25 år, befinder mig til dagligt i København hvor jeg blandt andet læser en Professionsbachelor i Ernæring- og sundhed.

Bloggen er mit frirum, uden faste rammer hvor jeg ønsker, at kunne give en masse inspiration omkring sundhed, mad og velvære videre, i det omfang, at det er realistisk.

Mine indlæg er et udtryk for mine egne holdninger og jeg vil skrive indlæg, ud fra bla. min viden fra min uddannelse i Ernæring og Sundhed. Der er ingen krav til enighed på denne blog, da vi alle har hvert vores syn på, hvad en sund livsstil handler om og hvordan vi hver især følger den.

Jeg går hverken efter en kostplan, diæter eller nogle af de mange sundhedsanbefalinger, som hele tiden bliver skabt for at vi mennesker skal leve efter dem. Jeg spiser sundt, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være – fordi jeg kan lide det og fordi det gør mig og min krop glad. Jeg tror ikke på trends – jeg mener i stedet at man skal være sin egen ‘sundhedsguru‘, men lære sin krop at kende og lytte til dine egne behov.