Isguide: På jagt efter Københavns is

Grøntsagssmoothie med frisk basilikum og lime

Grøntsagssmoothie med frisk basilikum og limeGrøntsagssmoothie med frisk basilikum og lime. Jeps, den er god nok. Der er basilikum i denne smoothie, men det kan du selvfølgelig undlade. Prøv alligevel at give det et skud!

Som I nok allerede har bemærket, er jeg svært glad for at starte dagen med grøntsagssmoothies . Sådan en grøn powersmoothie til morgenmad, er for mig, en god og hurtig måde lige at få lidt ekstra grøntsager. For tiden har jeg spist en version med blåbær, men da jeg ikke havde flere blåbær på frys måtte jeg undvære. I dag blev det til hvad jeg lige havde liggende. At komme grøntsager i sin smoothie, er helt klart noget man lige skal vænne sig til – det skulle jeg også i starten. Men nu er jeg virkelig blevet glad for det og eksperimentere gerne med forskelligt grønt.

Prøv også: Smoothiebowl med blåbær og spinat / Grøntsagssmoothie med ingefær og spinat / Smoothiebowl med squash / Smoothiebowl med græskarkernemel

{ Grøntsagssmoothie med frisk basilikum og lime, 2 skåle }

3 stængler frisk basilikum
1 lille moden banan
3 kugler frossen spinat
3 frosne broccolibuketter
1/2 avokado
saften fra 1 lime
1-2 dl plantemælk eller anden mælk (alt efter hvordan du ønsker konsistensen)
1 tsk lucuma pulver (kan undlades, men giver lidt sødme)


Det hele skal en tur i blenderen og så er der morgenmad på under 5 minutter, dejlig nemt! Top med hvad du ønsker – jeg brugte hampefrø og kokoschips. Velbekomme.

Grøntsagssmoothie med frisk basilikum og lime Grøntsagssmoothie med frisk basilikum og lime

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isguide: På jagt efter Københavns is