Salat med mozzarella, fersken og serrano

Andersen & Maillard: kaffebar og bageri

Nu skulle det være! Nu har stedet også kun haft åben siden februar.. Nå, men bedre sent end aldrig, som man siger. Vi slog vejen forbi Andersen & Maillard for et par uger siden, for at spise morgenmad – det blev nok nærmere en lille brunch bestående af; surdejsbrød m. smør og ost, panini, chokoladecrossaint, kaffe og juice. Mums det var lækkert, og når noget er lækkert skal det straks spredes! Derfor kommer denne lille guide til dig.

STEDET

Beliggende på Nørrebro(gade). Stedet er ikke super hyggeligt, men har en indretningen der er rå, minimalistisk og har et industrielt look. Lokalet stort og en smule “New Yorker”-agtigt. Siger jeg, uden at have været i New York, haha. Jeg håber, I ved hvad jeg mener. Det er ret gennemførligt og med mange grønne planter.

Et sted du kan studere med plads til sin bærbar, samtidig med du får stille din lille (eller store) sult. Der er mange siddepladser indenfor, men du kan også rykke udenfor.

Stedet har travlt og især i weekenden, og køen ved disken samt ventetiden på maden er også derefter.. Så vent hellere med at få kaffen, hvis du ønsker den (varm) til din mad.

MADEN

Simpelhed. Dét elsker jeg (også). De bager selv alt fra bunden; brød, boller og croissant. Panini, blødkogte æg og yoghurt servere de også. Udover lækkert morgenmad og godt bagværk, har de selvfølgelig også god (stærk) kaffe og varm chokolade.

Mandelcroissanten var udsolgt, øv. Vi spiste derfor deres chokoladecroissant – den du ser på billederne. Den er smuk og har flotte lag, ligesom en croissant skal være. Afbagning og smørfordelingen var god, men chokoladedelen skuffede mig lidt. Jeg må prøve deres mandel næste gang!

Fine priser på bagværk, mens kaffen er i den lidt høje ende.

Jeg anbefaler

De laver et morgenkomplet bestående af surdejsbrød, smør, ost og et (meget) lille glas juice til. Det MÅ du prøve. Brødet havde en dejlig syrlighed, skorpe og sprødhed. Mums, lige efter min smag. Den vil jeg helt klart spise igen.

Blot et lille tip til jeres (weekend)morgen.

Adresse: Nørrebrogade 62, 2200 København N.
Åbningstider: mandag-søndag kl. 7-19.

2 kommentarer

 • Nøj hvor ser det lækkert ud! Der må jeg forbi en dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marialotte

   Jaa, det er simpelthen lækkert! Det er klart et besøg værd. God tur, når du kommer dertil.
   /M

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med mozzarella, fersken og serrano