Annonce

Iskaffe med kaffeisterninger

Iskaffe med toner af ristede nødder

Iskaffe – jeg kan slet ikke undvære dig om sommeren, og du har overtaget pladsen af min ellers højtelskede cappuccino om eftermiddagen.

Vi kan vist ikke klage over, de snart mange gode, men varme uger vi har haft med høj sol og plus 25 grader i skyggen. Jeg er vild med det – lad os endelig håbe, at det fortsætter juni-juli og august ud. Fingers crossed!

En anden ting jeg er vild med (eller nok nærmere en svaghed jeg har), her om sommeren er iskaffe, sammen med hjemmelavet Baileys.

Jeg kan ikke helt afholde mig fra at købe den ude når jeg er på farten, men faktum er, at jeg faktisk bedst kan lide at lave den selv – på den måde, kan også selv styre mængden af sukker samt forholdet mellem kaffe og mælk. Jeg vil selvfølgelig dele min opskrift med Jer!

Iskaffe med toner af ristede nødder

Iskaffe med kaffeisterninger

Iskaffe med toner af ristede nødder er en dejlig og nem opskrift som smager dejligt, særligt om sommeren
Ingen bedømmelser endnu
Antal: 1 Glas
Forberedelse2 minutter
Tilberedelse2 minutter
I alt4 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

TIP 1

  • Frys først dine isterninger af færdigbrygget kaffe. Anvend dem i iskaffen, i stedet for udelukkende vand og undgår, at din iskaffe bliver vandet efterhånden som isen smelter smelter.
  • Bryg 40 ml kaffe (svarende til en espresso) i et glas.
  • Tilsæt rørsukker og rør rundt, til det opløses.
  • Hæld mælken i og tilsæt dine kafffe-isterninger. Nyd den i skyggen, aaaaah.

TIP 2

  • En kugle vaniljeis i, er heller ikke en dårlig kombination!
  • Velbekomme. 
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Iskaffe med toner af ristede nødder

Jeg plejer blot at bruge en almindelig Lungo-kapsel fra Nespresso, men nu har de altså (til mit held) har lanceret to nye typer af kapsler, der er særligt velegnet til iskaffe. Yes! Til den nysgerrige kaffedrikker, så er begge varianter inspireret af Italiens sommer – begge med noter af ristede nødder.

Ispirazione Shakerato er god som sort kaffe med lidt sukker, hvor Ispirazione Salentina er særligt god til is-latte med mælk og lidt sirup.

Læs også: Når nu vi er ved den iskolde kaffe, vil jeg lige slå for en skøn kaffedrink – nemlig white russian. Den smager så dejligt og er perfekt i de varme måneder.

Iskaffe med toner af ristede nødder

VIND DIT EGET ISKAFFE-KIT (AFSLUTTET KONKURRENCE)

Jeg har fået muligheden for at forkæle én læser med et kit, inklusiv Nespresso-maskine og mælkeskummer. Kittet består af:

  • 5 rør af Ispirazione Salentina
  • 5 rør af Ispirazione Shakerato
  • Nespresso isbakke
  • Nespresso shaker
  • Nespresso to-go-kop
  • Nespresso CitiZ&Milk-maskine

Vil du også prøve dig af med din egen iskaffe derhjemme, så har du muligheden nu. Smid en kommentar nedenfor i indlægget og bliv den heldige vinder. Konkurrencen slutter d. 22 juni. Vinderen får direkte besked.

Forøg også din chance for at vinde ved at deltage på Instagram lige her.

DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 979
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

73 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments