Majs tortillas med mexikrydrede kylling og grønt

Madplan: sunde og nemme hverdagsretter

img_9245

Det er blevet tid til en ny madplan her på bloggen. Vi går det lysere tider i møde og vejret bliver så småt bedre. Jeg har derfor i denne uge samlet nogle simple hverdagsretter med Jer, som er nemme at gå til – også i en travl hverdag. Det er stadig med fokus på en masse sunde og grønne opskrifter, hvor børnene også kan være med.

Opskrifterne rækker, som altid til 3-4 personer. Er I to personer, vil der være rester til madpakken, og ellers vil der være mad nok svarende til 2 voksne og 2 børn.

Nederst finder du en indkøbsliste til alle retter. Hvis du smutter ud og handler i dag, så har du en skøn og overskuelig uge at gå i gang med, hvad maden angår. Rigtig god uge til Jer.

Se eventuelt også tidligere madplaner, for mere inspiration. Nederst finder du en indkøbsliste til alle retter.

Madplan uge 18

Mandag: Ugen starter ud med pasta med røget laks og dildpesto – en dejlig nem og simpel ret.

Tirsdag:  Rødbedevafler. Ja, det smager virkelig godt og er SÅ simpel at lave. Du kan toppe vaflerne med lige det du vil, fx grønt, humus, avokado og feta.

Onsdag: En dejlig mættende salat af spinat, belugalinser, æble og grillost, som er lækker til enten kylling eller frikadeller (ikke medregnet indkøbsliste).

Torsdag: Én af mine favoritretter. Asiatisk-inspireret nudelsalat med kylling – en sprød salat, fyldt med lækre ingredienser som kylling, grønt, peanuts og en god spicy-dressing til at toppe med.

FredagSund grøntsagslasagne med hytteost – en vegetariske udgave, men hvor man bestemt ikke savner kødet. Prøv den, du vil ikke fortryde.

Lørdag: Rester af lasagne, som blot varmes op igen.

Søndag: Spis rester fra ugen, der gik. Tøm fryseren for gode sager eller lav noget nemt af alt det, der formentlig er tilbage i dit køleskab af frugt og grønt.

skaermbillede-2018-04-28-kl-12-37-53

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Majs tortillas med mexikrydrede kylling og grønt