Annonce

Bærcrumble med valgfrie bær

Bærcrumble med valgfrie bær

Bærcrumble med valgfrie bær fordi du kan bruge lige præcis de bær du elsker allermest. Du kan altid bruge de bær der enten er i sæson eller bruge de bær, som er på tilbud fra frost. Det er helt op til dig at vælge hvad du synes er nemmest, men jeg vil gerne lige advare dig først og sige den er vanedannende! Jeg nåede selv lige at lave opskriften her igen, inden jeg valgte at renskrive den til jer.

Alle slags crumbles ryger ned hos mig, og selvom jeg laver denne crumble med æbler allermest, så synes jeg det er så dejligt med noget afveksling.

Bærcrumble med valgfrie bær - en sundere dessert

Bærcrumble

En skøn opskrift på bærcrumble hvor du kan bruge de bær du elsker allermest – fx fra haven eller frost. Få opskriften her på crumble med bær.
4,75 fra 4 stemmer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse25 minutter
I alt35 minutter

Ingredienser

Crumble

Creme

Fremgangsmåde

Crumble

  • Læg de udstenede dadler i blød i kogende vand i ½ time og blend det sammen til en dadelsirup.
  • Bland 2 spsk dadelsirup sammen med bærerne i en skål. Den resterende dadelsirup blandes i en anden skål med kokosolie, vanilje, salt og (sukkerfri) müsli.
  • Find et ildfast fad frem og fordel bær blandingen heri og kom müsli blandingen ovenpå.
  • Drys med mandelflagerne udover müsliblandingen.
  • Bages i en 170 grader varm ovn (alm.) i ca. 25 min. til mandlerne har taget en gylden farve. 

Creme

  • Rør skyr og vaniljepulver sammen.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Den nemmeste bærcrumble med havregryn eller müsli

Denne crumble med bær består af et mix af forskellige valgfrie bær og så har jeg serveret den med skyr, som er rørt op med lidt vanilje og saft fra bærrene. Min veninde og jeg blev ret begejstret over vores denne lækre og sundere crumble.

Opskriften her er en af de hidtil nemmeste(!), da den er hurtig at bikse sammen, kræver få ingredienser og tager under 1 time at lave. Den er derfor perfekt som en dessert til eftermiddag- eller aftenkaffen.

Bærcrumble med valgfrie bær

Bærcrumble med valgfrie bær

Opskrift på bærcrumble med havregryn eller müsli

Bærcrumblen her er lavet med müsli i stedet for havregryn. Den er sødet med dadler, fremfor sukker. Den smager stadig dejlig syndigt – jeg har allerede lavet den nogle gange nu, simpelthen fordi den er SÅ nem.

Læs også: Hvis du er til solbær eller ribs, skal du næsten kaste dig over opskrifterne på henholdsvis solbærcrumble med mørk chokolade eller ribscrumble og hvid chokolade.

Spis den skønne crumble med bær til morgenmad

Den kunne også snildt gå, som morgenmad. Det gjorde jeg selv den anden dag, og det var ret lækkert! Hvis du vil gøre mig kunsten efter, så kan du se min opskrift her. Det er nemlig denne opskrift som du får her i indlægget, men med skyr serveret til. 

Bærcrumble med valgfrie bær
Bærcrumble med valgfrie bær
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 978
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments