Ramsløgsolie: perfekt til brødet, salaten eller tapasbordet

Guide: Mirabelle – morgenmad, frokost og aftensmad

img_9057Mirabelle – en lille Nørrebro perle med godt bagværk, lækker mad og deli. Mirabelle kan lidt af det hele, og efter min mening – også smagsmæssigt. Stedet er hyggeligt med god stemning, intimt og med en fantastisk og imødekommende betjening. Alt sammen noget, jeg sætter stor pris på når jeg er ude.

“Fra et lille hjørne i køkkenet på restaurant Relæ i Jægersborggade udviklede Mirabelle sig i 2014 til selvstændigt bageri med café, takeaway og restaurant på Guldbergsgade i hjertet af Nørrebro”

Mirabelle favner alt fra morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Jeg har selv spist en masse af deres lækre bagværk – jeg kan særligt anbefale deres crossainter. Særligt mandelcrossainten. Hold fast, den er god! Pssst…, de laver virkelig også god kaffe!

Med deres dejlige beliggenhed på Nørrebro ved b.la. BRUS og BÆST, er stedet også perfekt til et pre glas vin, inden middag. Men lad os blive lidt ved middagen.. de laver fantastisk frisk pasta og deres antipasti af charcuteri og mozzarella fra BÆST, får kun de varmeste anbefalinger herfra.

Både vin og mad er har fine priser. Hos Mirabelle er økologi en basis. Herefter kommer sæson, lokal produktion og kvalitet.

Adresse; Guldbergsgade 29, 2200 København N. Åbent for morgenmad/brunch; man-fre 8.30-11.30 og lør-søn 8.30-13.00. Frokost; man-fre 11.30-15.00 og lør-søn 13.00-15.00. Aften; 17.00-21.30. Kaffe og bageri har åbent alle ugens dage 7:00-17:00.

Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmad Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmad Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmad Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmad Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmad

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ramsløgsolie: perfekt til brødet, salaten eller tapasbordet