Ramsløgsolie: perfekt til brødet, salaten eller tapasbordet

Mirabelle: morgenmad, frokost og aftensmad

Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmadMirabelle – en lille Nørrebro perle med (ekstremt) godt bagværk, lækker mad og deli. Mirabelle kan lidt af det hele, og efter min mening – også smagsmæssigt! Med deres skønne beliggenhed på Nørrebro ved b.la. BRUS og BÆST, er stedet også perfekt til et pre glas vin, inden middag. Men lad os blive lidt ved middagen.. de laver fantastisk frisk pasta og deres antipasti af charcuteri og mozzarella fra BÆST, får mine varmeste anbefalinger.

“Fra et lille hjørne i køkkenet på restaurant Relæ i Jægersborggade udviklede Mirabelle sig i 2014 til selvstændigt bageri med café, takeaway og restaurant på Guldbergsgade i hjertet af Nørrebro”

STEDET

Stedet er hyggeligt med god stemning, intimt og med en fantastisk og imødekommende betjening, hvor personalet har styr på menuen og restaurantens værdier. Alt sammen noget, jeg sætter stor pris på når jeg er ude. Du kan sidde både udendørs og der er forholdvis med pladser indendøre også. Stedet er genbo med BRUS og er nabo til BÆST og de favner tilsammen den hyggeligste stemning – særligt om sommeren, hvor alle mennesker trækker udenfor.

Indretningen er minimalistisk, sort og hvid. Jeg elsker gulvet og enkeltheden.

MADEN

Hos Mirabelle er økologi en basis. Herefter kommer sæson, lokal produktion og kvalitet.

Mirabelle favner alt fra morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Jeg har selv spist en masse af deres lækre bagværk – jeg kan anbefale deres crossainter, særligt mandelcrossainten. Hold fast, den er god! Pssst…, de laver virkelig også god kaffe!

Jeg anbefaler..

Jeg har spist der et par gange om aftenen, og sidst jeg lagde vejen forbi spiste jeg en sammensat menu. Den kan jeg varmt anbefale, da du kommer rundt om alle deres specialiter; mozzarella, charcuteri og pasta.

Både vin og mad er har fine priser.

Adresse; Guldbergsgade 29, 2200 København N. Åbent for morgenmad/brunch; man-fre 8.30-11.30 og lør-søn 8.30-13.00. Frokost; man-fre 11.30-15.00 og lør-søn 13.00-15.00. Aften; 17.00-21.30. Kaffe og bageri har åbent alle ugens dage 7:00-17:00.

Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmad Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmad Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmad Guide: Mirabelle - morgenmad, frokost og aftensmad

img_9057

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ramsløgsolie: perfekt til brødet, salaten eller tapasbordet