Madplan: mad på under 30 minutter

Ramsløgsolie: perfekt til brødet, salaten eller tapasbordet

Ramsløgsolie: perfekt til brødet, salaten eller tapasbordet Ramsløgsolie, ramsløgspesto eller ramsløgssalt – der er mange muligheder. Jeg elsker ramsløg, og nu hvor de endelig er i sæson, skal det udnyttes. Ramsløg er en fin bladgrøntsag, som du kan finde i de fleste danske skove. De smager og dufter dejligt af hvidløg, og du er ikke i tvivl når du finder dét spot i spot i skoven, hvor de befinder sig. Skynd dig, at få fat i de lækre ramsløg – de er nemlig kun i sæson nu her til foråret i april og maj.

Da min kæreste og jeg var i sommerhus, lavede han denne lækre ramsløgsolie som en del af tilbehøret til både salat og burrata med cherrytomater. En virkelig lækker kombi, skulle jeg hilse og sige!

Opskriften er virkelig simpel at lave. Brug den på tapasbordet til at dyppe brød i, på salater, i marinader eller i en aioli – kun fantasien sætter grænser.

{ Ramsløgsolie, 1 glas }

2 håndfulde ramsløg
1 dl god olie


Skyl ramsløgene grundigt, ogSå simpelt, at de to ingredienser blot blendes til masse er homogen. TIP: Du kan evt. si det, gennem en fin sigte/si.

Kom olien på et skoldet glas. Du kan opbevare det på køl i en lille uges tid. Velbekomme.

Ramsløgsolie: perfekt til brødet, salaten eller tapasbordet Men har I lyst til at tage en tjenertjans d. 27 april, fra ca 16.30 og frem til midnat? Det er i Taarbæk. Der er ikke så meget mad i det, mere servering, afrydning, vin-opfyldning osv.

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan: mad på under 30 minutter