Sund appelsinkage med chokolade og mandler

Madplan: mad på under 30 minutter

img_8973Det er atter blevet søndag, og dermed tid til en ny madplan. Det har været en travl uge for mit vedkommende, og jeg har faktisk ikke haft den store tid til at lave mad. Det har for mig derfor betydet nem og hurtig mad. Jeg tænker ikke, at jeg er den eneste der har de her uger indimellem? DERFOR har jeg valgt at lave denne uges madplan med ekstra fokus på nem hverdagsmad, og gerne retter der tager omkring 30 minutter.

Opskrifterne rækker, som altid til 3-4 personer. Er I to personer, vil der være rester til madpakken, og ellers vil der være mad nok svarende til 2 voksne og 2 børn.

Nederst finder du en indkøbsliste til alle retter. Hvis du smutter ud og handler i dag, så har du en skøn og overskuelig uge at gå i gang med, hvad maden angår. Rigtig god uge til Jer.

Se eventuelt også tidligere madplaner, for mere inspiration.

Madplan uge 16

Mandag: One pot nudler i cremet karrysauce med grønt – en sikker vinder, på en mandag.

Tirsdag: Rester. Rør pasten op med lidt ekstra væde.

OnsdagBoller i karry med kokosmælk, æble og porre, der er én ret jeg selv får alt for sjældent. Desværre, det er jo super nemt! Ris er ikke medregnet i indkøbslisten, kun blomkål.

Torsdag: Vi skal have gang i vaffeljernet. Der skal laves (rødbede)vafler – du kan altid erstatte med spinat, squash eller måske græskar. Top vaflerne med fx kylling, spinat, avocado og salatost eller hvad du lyster (ikke medregnet indkøbslisten).

Fredag: I dag er der pasta med røget laks og dildpesto på menuen. Så lækker cremet og fuld af smag! Gem evt. rester af pesto til imorgen.

Lørdag: Den hurtigste, midt på ugen. Brød med gedeost, pesto og granatæble, som blot skal hygge sig i ovnen til det er dejlig sprødt. Servér evt. en let salat til.

Søndag: Rester fra ugens løb – tøm køleskabet for diverse lækkerier. Jeg tænker, at du måske også har rester af både frugt- og grønt til lidt salat.

skaermbillede-2018-04-14-kl-20-18-46

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund appelsinkage med chokolade og mandler