Annonce

Brød med gedeost og pesto

Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost, pesto og granatæble. En simpel, men lækker snack som du kan spise alene som den er, på tapasbordet eller som en frokost/aftensmad ved siden af en god simpel salat. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost og pesto

Brød med gedeost, pesto og granatæble. En perfekt lille ret til tapasbordet eller som en del af tilbehøret med salat.
4,50 fra 4 stemmer
Antal: 6 Stykker
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse7 minutter
I alt12 minutter

Ingredienser

  • 100 g gedeost
  • 6 skiver surdejsbrød
  • 80 g basilikumspesto
  • 0,5 stk granatæble
  • 0,5 bundt bredbladet persille

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
  • Skær gedeostrullen i skiver og fordel 2-3 skiver på hvert stykke brød. Brug en ske til at fordele den mængde pesto du ønsker oven på osten. 
  • Bag brødene i ovnen i ca. 5-7 minutter til osten er smeltet og skorpen er sprød.
  • Top med kernerne fra granatæblet og persille.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk
Brød med gedeost, pesto og granatæble

Opskrift på brød med gedeost og pesto

Jeg elsker virkelig kombinationen af gedeost og en grøn basilikumspesto. Generelt oste, men gedeost er altså én af mine storfavoritter.

Gedeost er bare lækkert i de fleste opskrifter. F.eks. på pizza, i en spinattærte med gedeost eller i en galette med gedeost.

I denne opskrift er det heller ikke værst. Kombinationen af brødet, der får en sprød skorpe med det fede og salte fra gedeosten er virkelig lækkert! Specielt når der efterfølgende toppes med de søde-syrlige granatæblekerner.

Nem snack: Brød med gedeost bagt i ovnen

Hvis du har noget brød tilbage, som du alligevel ikke ved hvad du skal bruge til – så må du altså prøve disse hapsere. De er virkelig nemme at begive sig ud i, og de kræver ikke mange ingredienser.

Prøv også bruschetta med tomat eller bruschetta med svampe.

Brød med gedeost, pesto og granatæble
Brød med gedeost, pesto og granatæble
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 980
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments