Boller i karry med kokosmælk, æble og porre

Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost, pesto og granatæble

Brød med gedeost, pesto og granatæble. En simpel, men lækker snack som du kan spise alene som den er, på tapasbordet eller som en frokost/aftensmad ved siden af en god salat. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Jeg elsker virkelig gedeost. Generelt oste, men gedeost er altså én af mine storfavoritter. Gedeost er bare lækkert i de fleste opskrifter. F.eks. på pizza, i en spinattærte med gedeost og karamelliserede rødløg eller i en galette med spinat, gedeost og pesto. I denne opskrift er det heller ikke værst. Kombinationen af brødet, der får en sprød skorpe med det fede og salte fra gedeosten er virkelig lækkert! Specielt når der efterfølgende toppes med de søde-syrlige granatæblekerner.

Hvis du har noget brød tilbage, som du alligevel ikke ved hvad du skal bruge til – så må du altså prøve disse hapsere. De er virkelig nemme at begive sig ud i, og de kræver ikke mange ingredienser.

{ Brød med gedeost, pesto og granatæble, 4-6 stk }

4-6 skiver brød, evt. dette surdejsbrød
1 rulle gedeost
kernerne fra 1/2 granatæble
valgfri pesto efter behov
bredbladet persille


Tænd ovnen på 180 graders varmluft.

Skær gedeostrullen i skiver og fordel 2-3 skiver på hvert stykke brød. Brug en ske til at fordele den mængde pesto du ønsker ovenpå osten. Bag dem i ovnen i ca. 5-7 minutter til osten er smeltet og skorpen er sprød.

Top med kernerne fra granatæblet og persillen. Velbekomme.

Brød med gedeost, pesto og granatæble Brød med gedeost, pesto og granatæble

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boller i karry med kokosmælk, æble og porre