Sundere bountykage uden mel og sukker

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing

Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing

Hjemmelavet estragonmayo, eller dressing om man vil. Begge dele er godt! For et par uger siden lavede jeg denne lækre steak salat med bønner og tomat, hvor denne estragondressing blev serveret ved siden af. På salat, fungerende som en dressing, var altså ret godt! Er jeg den enseste der elsker estragon? Desværre spiser jeg det ikke så tit, men når jeg gør er det ofte sammen med pommes frites eller en god bøf.

Mayoen er virkelig lækker og er perfekt til tapasbordet eller på et lækkert nybagt surdejsbrød med manitobahvedemel, til pommes frites eller som en dip på crispy knækbrød måske? Kun fantasien sætter grænser. Opskriften er meget nem at gå til – det skal blot blendes sammen til en ensartet masse. Mums!

{ Hjemmelavet estragonmayo/estragondressing, 2 glas }

2 æggeblommer
2 tsk grov sennep
1 tsk eddike
1,5 dl smagsneutral olie
35 g estragon
et lille nip salt og peber


Alle ingredienser, undtaget olie blendes til en homogen masse. Olien blendes i lidt af gangen. Du kan sagtens bruge en stavblender.

Steak salat med bønner, tomat og estragondressing

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere bountykage uden mel og sukker