Kyllingesalat med purløg og kapers

Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade

Hjemmelavet fiskefilet med (næsten) hjemmelavet remulade, på den lidt sundere måde. Jeps, den er go’ nok – og så smager det bare så meget bedre, hvis du spørger mig! Jeg elsker fiskefilet. Generelt bare  fisk. Desværre er der ikke mange fiske-retter på bloggen, hvilket er lidt ærgerligt. Jeg spiser nemlig selv en del fisk – ihvertfald et par gange om ugen. Det vil jeg rette op på!

Disse fiskefilet er lavet med skærisingfilet, men du kan bruge hvilken som helst fladfisk. Disse filet er blot billigere, men smager mindst ligeså godt. Spis fiskefilet til frokostbordet, her til påske sammen med et par andre retter, fx sund og fedtfattig æggesalat eller kyllingesalat med purløg og kapers.

Spis fiskefileterne til en grøn salat eller på ristet rugbrød med hjemmelavet remulade. Jeg kan kun anbefale at lave den selv. Følg opskriften, eller brug den som inspiration til hvad du evt. kan servere for dine gæster. God påske!

{ Hjemmelavet fiskefilet, 4 pers. }

4 skærisingfilet, søtunge eller anden fladfisk
fuldkornshvedemel eller hvedemel
salt og peber
halv olie/smør til stegning
citron og frisk dild


Krydr fileterne med salt og peber. Vend dem herefter i mel. Varm en pande op med lidt olie samt smør, og steg fileterne gyldne. Server med et par skiver citron, dild og remulade.

{ Sundere remulade, 1 glas }

4 spsk. pickles (Føtex, Meny, Søstrene Grene)
3 spsk. mayonnaise
1 spsk. skyr eller mere mayonnaise
salt og peber


Rør mayonnaise og pickles sammen. Smag til med salt og peber. Velbekomme. 

Hjemmelavet fiskefilet med sundere remulade

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingesalat med purløg og kapers