Surdejsbrød uden gær, bagt med manitobahvedemel

Kyllingesalat med purløg og kapers

Påsken er lige om hjørnet – det samme er påskefrokosten. Min kæreste lavede igår det helt store frokostbord til os, og denne lækre kyllingesalat hér var en del af hele gildet. Den smagte simpelthen så lækkert, at jeg ikke kunne lade være med at skrive opskriften ind til Jer.

Skal du også holde påskefrokosten i år, eller skal du medbringe et par retter til bordet? Så ville jeg klart anbefale denne kyllingesalat eller måske denne sunde og fedtfattige æggesalat

Denne kyllingesalat er super nem at lave, og kræver ikke alverdens ingredienser. Til gengæld opfylder den en god smag og konsistens! De tilsatte kapers gør virkelig noget lækkert. Hvis du ikke er så vild med rygeost, kan du blot undlade dette.

{ Kyllingesalat med purløg og kapers, 4 pers. }

2 kyllingefilet, 400 g
1 spsk mayonaise
1 tsk rygeost, kan undlades
1 tsk grovkornet sennep
2 spsk hakket purløg eller ramsløg
1 spsk hakket kapers
salt og peber
citronsaft


Kog kyllingen kyllingen mør. Lad dem afkøle og brug to gafler til at rive kødet fra hinanden.

I en skål blandes mayonaise, rygeost og sennep. Tilsæt kapers og hakket purløg. Smag dressingen til med salt, peber og citronsaft inden kyllingen kommes i. Brug kyllingesalaten på et stykke ristet rugbrød eller surdejsbrød, bagt med manitobahvedemel. Velbekomme.

Kyllingesalat med purløg og kapers Kyllingesalat med purløg og kapers Kyllingesalat med purløg og kapers

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Surdejsbrød uden gær, bagt med manitobahvedemel