Ovnbagte cherrytomater med krydderurter

Februar – mest læste opskrifter

img_7918

Så er februar måned gået, og endelig skriver vi  marts. Trods kulden udenfor, skinner solen ind ad mit vinduet – det må være tegn på, at foråret (så småt) er på vej. Tiden er fløjet, og februar er for mig altid en god måned. Udover at jeg selvfølgelig har fødselsdag i februar (og i år fyldte 25), så elsker jeg februar. Det er for mig altid en herligt måned, hvor jeg langtsomt er ved at tilpasse mig det nye år.

Det er sjovt, for mig at se, her bag skærmen og statistikkerne, hvordan alle de grønne og sunde retter har tittet frem i både januar og start februar. Jeg tror det skylde, de mange nytårsfortsæt om sundere livsstil. Jeg ser, at I stadig er glade for de sundere retter, men efterspørgslen er ikke nær så stor som den første 1,5 måneds tid i 2018. Nu er det lidt mere afbalanceret igen. Blot en sjov observering.

Februar, har ligesom januar budt på en masse nemme og sunde hverdagsretter. Februar var måneden, hvor jeg delte en guide til surdej samt en opskrift på nemme surdejsboller uden gær. Den er blevet meget populær, og jeg har nydt alle de fine billeder I har sendt mig.

Liste over de 10 mest populære

  1. Sundere snickers uden raffineret sukker
  2. Guide til egen surdej – step by step
  3. One pot nudler i cremet karrysauce med grønt
  4. One pot pasta i cremet tomatsauce med kylling og spinat
  5. Sund snickerskage uden gluten og raffineret sukker
  6. Sprøde kokos-chokolade cookies uden sukker
  7. Sund grøntsagslasagne med hytteost
  8. Cremet salat med ris, grønkål og blåbær i tahindressing
  9. Grov tærte med laks, spinat og hytteost

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagte cherrytomater med krydderurter