Små bananpandekager med kardemomme

Hurtig og cremet grøntsagssmothie

skaermbillede-2018-02-14-kl-11-00-29Jeg elsker en kold grøntsagssmoothie, ikke alene pga. af den dejlige smag, men også fordi de er fyldt med gode vitaminer, mineraler og fedtstoffer. Sådan en portion ligger let og rart i maven, og den holder mig mæt et par timer. En anden ting, som jeg elsker ved disse smoothies er, at jeg kan toppe med alverdens lækre ting.

Jeg laver oftes en smoothie af hvad jeg lige har i fryser, køleskab og skuffer. Det er dejligt nemt, da alt bare skal blendes sammen. Undlad endelig ikke citronen, da den giver en dejlig syrlighed til den ellers søde banan.

Er du vild med smoothies, så kan du tage et kig på mine andre versioner lige her, hvor udvalget er stort efterhånden.  

{ Grøntsagssmothie, 2 personer }

2 frosne bananer
100 g brossen broccoli
100 g frossen spinat
1/2 squash i skiver
1,5 dl vand eller mælk
1/4 økologisk citron + skræl
1 spsk. hampefrø

TOPPINGS:
friske bær og frugt
hjemmelavet sprød granola
Superfoods fx. hampefrø, bipollen, chiafrø, kokosflager


Kom alle ingredienserne i en blender (jeg bruger denne) og blend det hele til en cremet og jævn masse.
Hæld smoothien i en skål eller drik den med sugerør. Top med alle dine yndlingstoppings. Velbekomme.

skaermbillede-2018-02-14-kl-11-00-17

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små bananpandekager med kardemomme