Buddha bowl med falafel, quinoa og grønkål

Madplan uge 2

26733131_10213881627130740_1404903724_oSå blev det atter søndag, og anden søndag i det nye år. I tog rigtig godt imod bloggens første madplan, som jeg delte med Jer sidste uge. Det er herligt, når I sætter pris på noget, som jeg også selv virkelig nyder at gøre mig i – nemlig at lave mad!

Ugens anden madplan fortsætter i det grønne.. eller ihvertfald fortsætter vi med hverdagsretter med en masse grøntsager, og hverdagsretter som er super simple at lave. Mange af råvarerne går igen, så derfor skal der ikke handles alt for meget forskelligt.

Nederst finder du en indkøbsliste til alle retter.

Madplan uge 2

MandagBagt butternut græskar med fyld og falafler, som virkelig er en dejlig vegetariske ret der mætter dejligt og med mange smagskomponenter.

TirsdagOne pot pasta i cremet tomatsauce med kylling og spinat

Onsdag: Rester. Rør pasten op med lidt ekstra væde. Jeg plejer at hælde den resterende pasta i et fad og bag den i ovnen med revet parmesan.

TorsdagBuddha bowl med falafel, quinoa og grønkål – en dejlig let og mættende salat. Brug opskriften på disse grønne ovnbagte falafler eller køb færdiglavede. 

FredagPanang-inspireret thaisuppe med kylling 

LørdagFuldkornspizza med fyld – der er til tre pizzabunde, så måske kan frokosten reddes næste dag. Pizza med squash, parmaskinke og kartofler og chorizo, svampe og soltørrede tomat. 

Søndag: Rester fra ugens løb – tøm køleskabet for diverse lækkerier og smid dem evt. i en tærte. Du kan bruge denne tærte, som inspiration.

skaermbillede-2018-01-07-kl-11-21-53

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buddha bowl med falafel, quinoa og grønkål