Sunde pebernødder med fuldkorn

Hurtige og nemme bananmuffins med peanutbutter & kokos

fullsizeoutput_1f00

Så blev det endelig fredag, og weekenden er lige på trapperne. Jeg kan i den grad, høre den kalder. Ugerne er for tiden travle med både studie og arbejde, hvilket også afspejler mit engagement på bloggen lige for tiden.

De dage, hvor jeg får lyst til noget sødt er det ofte muffins jeg lige bikser sammen. Alle opskrifterne på muffins der er her på bloggen er utrolig nemme at gå til, kræver ikke mange ingredienser også har du oftes en lækker muffin på under 15 minutter. Prøv evt. også:
Til opskriften er der brugt boghvedemel, ikke fordi de skulle være glutenfrie, men fordi boghvede har en karakteristisk smag, som er ret lækker. Du kan altid erstatte melet med enten blendet havregryn, hvedemel eller fuldkornsmel. De små muffins er sødet med banan. Når bananer er overmodne, behøves der ikke tilsættes ekstra sukker til opskriften, da bananerne klarer det fint alene.
{ Sukkerfrie bananmuffins med peanutbutter & kokos, 8 muffins } 

2 store (over)modne bananer
1 spsk. peanutbutter (kan undlades)
1 spsk. groft kokosmel
1 æg
3 spsk. boghvedemel (anden meltype kan også bruges)
1 tsk. bagepulver
1 spsk. kokosolie
40 g mørk chokolade 70%


Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.

Mos bananerne og bland dem med de resterende ingredienserne.

Hak chokoladen, gerne lidt groft og vend den derefter i dejen. Hæld dejen i muffinsforme og bag dem i midten af ovnen i ca. 8 min til de er gyldne. Hold gerne øje med dem. Velbekomme.

TIP: Kan fryses.

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde pebernødder med fuldkorn