Annonce

Dadelkugler med lakrids og tranebær

Dadelkugler med lakrids

Dadelkugler er efterhånden en velkendt snack i de flestes hjem. Vi skriver eeeendelig december. Hvad er mere dejligt end at have en bøtte stående med lidt søde godter eller konfekt? Herhjemme er disse lakrids dadelkugler et kæmpe hit – ikke kun til jul, faktisk næsten året rundt har jeg en portion stående i køleskabet.

Dadelkugler med lakrids og tranebær

Dadelkugler med lakrids

Disse dadelkugler med lakrids og tranebær er virkelig nemme at lave og er perfekte som snack. Der er ingen tilsat sukker.
5 fra 2 stemmer
Antal: 25 Stk
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

Pynt

Køkkenudstyr

Noter

TIP: Tril kuglerne i lige hvad du lyster – måske frysetørret hindbær, hakket mandler, mørk chokolade, lakrids?

Fremgangsmåde

  • Pil stenene fra dadlerne og blend dem til en ensartet masse i en foodprocessor. 
  • Tilsæt resten af ingredienserne og blend godt. 
  • Tilsæt evt. lidt væske, hvis din masse er for tør. 
  • Stil på køl en time, til massen har sat sig og du kan rulle den til kugler.
  • Rul dem i tranebærpulver, og opbevar dem på køl.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Opskrift på dadelkugler med lakridspulver

Disse lakridskugler er så nemme at lave, smager syndigt og er en perfekt eftermiddagssnack til at stille den lille sult. Dog forsvinder de også ret hurtigt, hvilket også medfører, at jeg ofte laver dobbelt portion når jeg alligevel er igang. Disse dadelkugler er med lakridspulver og trillet i tranebærpulver, som giver dem den smukke farve. Du kan altid undlade lakrids eller hvis du vil have en mere intens lakridssmag, kan du også rulle dem i lakridspulveret.

Er du ikke så meget til dadler, kan du afprøve dig med noget helt andet.

Mozartkugler
Mozartkugler er en nem lille konfekt der kan laves på ingen tid. Det oprindelige konfekt-navn var Mozart-bonbon.
Gå til opskrift
Hjemmelavede konfekt med hasselnødder
Bountykugler
Hjemmelavede bountykugler med kokosmælk, kokosmel og mørk chokolade. Opskriften er uden sukker og smager virkelig godt.
Gå til opskrift
Sunde bounty kugler
Dadelkugler med lakrids og tranebær
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 980
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Comments
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments