Grydebrød med manitoba hvedemel og oliven

Myntedip med feta og friske krydderurter

509ab2b3-7eaa-414b-a412-fd0d32accdde

Jeg er selv ret glad for diverse dips, smørepålæg, tapenader og spreads (kært barn, har mange navne), som jeg næsten bruger dagligt. Jeg har altid en eller anden form for dip eller spread stående i køleskabet, som jeg bruger på både kiks, knækbrød, brød, vafler eller i sandwiches – det er kun fantasien der sætter grænser. Denne myntedip er dejlig cremet og er også perfekt til f.eks. grøntsagsstave, som en sund snack.

Opskriften har jeg lavet sammen med min veninde Michala. Vi var ret produktive for et par uger siden, og fik derfor lavet forskellige spreads. Jeg har opbrugt alle spreads, og skal helt klart snart i køkkenet igen og lave denne simple myntedip eller måske butterbean spread med gurkemeje.

Opskriften er ret nem at gå til og kræver ikke meget tid i køkkenet.

{ Myntedip med feta og krydderurter }

240 g cannelini beans eller butterbeans

2 spsk vand

100 g feta

3 spsk citronsaft

1 håndfuld mynte

1 håndfuld bredbladet persille

1 lille håndfuld rosmarin

1 håndfuld spinat

salt og peber

Fremgangsmåde

Alle ingredienser blendes i en foodprocessor, indtil massen er fin. Kommes på et skoldet glas.

64a45798-b25e-4ad9-bd87-472339db728d2abe81ba-e53f-40c0-a6d8-b625f2632fc7

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grydebrød med manitoba hvedemel og oliven