Rødbedebøffer med salatost

Rejseguide: Marrakech i Marokko

unadjustednonraw_thumb_46ecHvis du følger med på min Instagram, har du måske allerede opdaget at jeg i sidste uge befandt mig i smukke og magiske Marrakech på workshop med Ditte Ingemann og Anne Hjernø. Ugen stod på en masse inspiration indenfor madlavning, foodstyling og fotografering. Sikke en tur – det var mit første besøg dertil. Jeg sidder nu i skrivende stund og fordøjer (stadig) de mange indtryk jeg har suget til mig i ugens løb. En hel anderledes kultur, eller snarere – en helt anden verden. Jeg håber, at jeg får muligheden for at komme tilbage i nær fremtid.

Jeg kom hjem igår eftermiddag, og selvom jeg på den sidste dag dernede var ved at være godt mættet af mad i tagine, de smalle gader og alt for mange mennesker, så savner jeg alligevel også allerede byen. De mange gåture, smukke omgivelser, hyggelige aftenener, duftene, krydderierne, smagene og lydene – det var noget helt særligt.

Jeg har valgt at vise Jer mange stemningsbilleder, for jeg har svært ved at begrænse mig. Jeg har tilmed lavet en liste over de spisesteder og seværdigheder, som jeg synes er værd at undersøge. Skriv endelig en kommentar, hvis du har andre gode tips og anbefalinger til Paris som jeg bør prøve næste gang, eller som andre kan få glæde af.

SPISESTEDER
Under turen lavede vi for det meste mad selv i riaden, men de gange vi var ude at spise var vi på bl.a.
El Fenn
Nomad
La Famille

OVERNATNING
Jeg boede i en meget smuk og skøn Riad, der ligger lige udenfor medianen i Marrakech. Smukke værelser, god service og udemærket morgenmad.
Riad Carina

Næste gang, vil jeg overveje et par overnatninger på.
El Fenn

SEVÆRDIGHEDER OG OPLEVELSER
Brug en masse timer i medinaen. Gå på opdagelse, men pas på du ikke fare vild. 
En dagstur til Essaouira – en hyggelig havneby. 
Jardin Marojelle (Yves Saint Laurent)

unadjustednonraw_thumb_4504 unadjustednonraw_thumb_456f unadjustednonraw_thumb_45baunadjustednonraw_thumb_46f2 unadjustednonraw_thumb_46c3 unadjustednonraw_thumb_467c unadjustednonraw_thumb_4679 unadjustednonraw_thumb_45d1 unadjustednonraw_thumb_4672

unadjustednonraw_thumb_467c unadjustednonraw_thumb_4677 unadjustednonraw_thumb_4629 unadjustednonraw_thumb_460e unadjustednonraw_thumb_44ae unadjustednonraw_thumb_4504unadjustednonraw_thumb_43b7 unadjustednonraw_thumb_43cb unadjustednonraw_thumb_43ed unadjustednonraw_thumb_440b unadjustednonraw_thumb_442e unadjustednonraw_thumb_450a unadjustednonraw_thumb_450c unadjustednonraw_thumb_4522 unadjustednonraw_thumb_452a

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedebøffer med salatost