Rødbedebøffer med salatost

Postkort fra Marrakech

unadjustednonraw_thumb_46ec

POSTKORT FRA MARRAKECH

Hvis du følger med på min Instagram, har du måske allerede opdaget at jeg i sidste uge befandt mig i smukke og magiske Marrakech på workshop med Ditte Ingemann og Anne Hjernø. Ugen stod på en masse inspiration indenfor madlavning, foodstyling og fotografering. Sikke en tur – det var mit første besøg dertil. Jeg sidder nu i skrivende stund og fordøjer (stadig) de mange indtryk jeg har suget til mig i ugens løb. En hel anderledes kultur, eller snarere – en helt anden verden. Jeg håber, at jeg får muligheden for at komme tilbage i nær fremtid.

Jeg kom hjem igår eftermiddag, og selvom jeg på den sidste dag dernede var ved at være godt mættet af mad i tagine, de smalle gader og alt for mange mennesker, så savner jeg alligevel også allerede byen. De mange gåture, smukke omgivelser, hyggelige aftenener, duftene, krydderierne, smagene og lydene – det var noget helt særligt.

Jeg har virkelig nydt turen og har haft rig mulighed for at eksperimentere med mit kamera. Der har været god tid til at nørde foodstyling, opfange smukke øjeblikke, råvarer og stemninger når vi har bevæget om igennem medinaen.

Jeg har valgt at vise Jer mange stemningsbilleder, for jeg har svært ved at begrænse mig.

Kunne I tænke jer, at få et mere detaljeret indlæg omkring spisesteder/oplevelser i Marokko?

unadjustednonraw_thumb_4504 unadjustednonraw_thumb_456f unadjustednonraw_thumb_45baunadjustednonraw_thumb_46f2 unadjustednonraw_thumb_46c3 unadjustednonraw_thumb_467c unadjustednonraw_thumb_4679 unadjustednonraw_thumb_45d1 unadjustednonraw_thumb_4672

unadjustednonraw_thumb_467c unadjustednonraw_thumb_4677 unadjustednonraw_thumb_4629 unadjustednonraw_thumb_460e unadjustednonraw_thumb_44ae unadjustednonraw_thumb_4504unadjustednonraw_thumb_43b7 unadjustednonraw_thumb_43cb unadjustednonraw_thumb_43ed unadjustednonraw_thumb_440b unadjustednonraw_thumb_442e unadjustednonraw_thumb_450a unadjustednonraw_thumb_450c unadjustednonraw_thumb_4522 unadjustednonraw_thumb_452a
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Rødbedebøffer med salatost