En sundere og proteinrig hvid brownie med brombær

Glutenfrie græskarvafler

Jeg tror jeg har fået nævnt, hvor meget jeg elsker at græskarsæsonen er over os – hvis ikke, så ved I det nu. Jeg har allerede spist det meget her i september måned, og jeg kan slet ikke få nok! Det resulterede i disse græskarvafler.

I sidste uge delte jeg opskriften på en speltotto med græskar og svampe. I går eksperimenterede jeg lidt med græskarret, forklædt i en hjertevaffel. Det smagte virkelig godt og jeg spiste sådan et par stykker til frokost, med feta, avokadomos og granatæblekerner. Jeg synes sødmen fra græskarret fungerer godt sammen med spidskommen og det salte.

Du kan også undlade spidskommen, og bruge den som en morgenmadsvaffel med friske bær og chokoladecreme.

{ Græskarvafler, 5 vafler }

1/2 hokkaidogræskar
100 g boghvedemel eller andet groft mel
3 æg
1 spsk spidskommen
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
1,5 dl havremælk
kokosolie eller smør til stegning


Skær græskaret i store tern og kog det mørt, inden det blendes.

Blend alle ingredienser sammen i en blender. Varm vaffeljernet op og smelt kokosolie i vaffeljernet. Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter. Velbekomme.

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sundere og proteinrig hvid brownie med brombær