Speltotto med græskar og svampe

Små ting

{ Projekt kombucha }

Hold op, hvor fløj sidste uge bare afsted – på den gode måde. Efterårshyggen er langsomt begyndt at titte frem, og det passer mig helt perfekt. Efteråret er nemlig min yndlings årstid og jeg elsker den at jeg nu kan mærke det lille bid fra kulden på mine kinder når jeg spadsere gennem de nedfaldne blade, på mine gå- og cykelture.

Min uge startede med sjovt praktik-arbejde, hvor der skulle filmes til brandet FiberHusk. Der kom altså nogle sjove fraklip ud af det. Jeg har været en del i køkkenet og eksperimenteret lidt med både græskar, æble og ej at forglemme – min kombucha, som er blevet så god! Jeg deler snart et indlæg med Jer, hvor I får en opskrift også.

Jeg var til spændende event med UniKalk – her fandt jeg ud af, at jeg i den grad ikke får kalk nok. Jeg får kun halvdelen af det anbefalet. Jeg tror det skyldes, at jeg har skåret ned på mit indtag af skyr og mælk om morgenen, som ellers var en god kilde.

Jeg afsluttede ugen af med besøg af min søde mor, som var hos mig hele weekenden. Det var simpelthen så hyggeligt. Bare mor og datter-tid, med loppemarkeder, grin, brunch, god mad i byen, vin, film og dyner, chokolade, shopping og lange samtaler. Nyder du også den slags dage med din mor? ?

Denne uge byder på lidt af samme skuffe. Veninde-hygge, yoga og praktik-arbejde hos Aarstidende med Ditte Ingemann. Jeg vil fortsætte i køkkenet og eksperimentere lidt mere med græskar.

Jeg håber, at I får skøn-herlig uge ?

?

{ Lørdagsfrokost i regnen under parasollen på Souls med min skønne mor }
{ Søndagsbrunch på Naturtørst }
{ Afhængigheden til græskar er stor for tiden, speltotto }
{ Æblehøst fra mine forældres have, som bl.a. blev til Søde små “æble-reder” }
{ De fleste morgener starter med en smoothiebowl }
{ Søndagsbrunch på Naturtørst }

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Speltotto med græskar og svampe