Annonce

Smoothie med squash

Jeg er, som I nok allerede har bemærket vild med at starte dagen ud med smoothies, og særligt de grønne af slagsen. For mig, er det en god måde at få flere grøntsager ind i hverdagen på, og dermed også flere vitaminer og mineraler. Særligt er jeg også ret glad for avocado smoothie.

Udover den gode sundhedsmæssige gevinst, så smager de også bare herligt. Er du ikke så vild med den grønne smoothies, kan du se nærmere på blåbærsmoohien, som du finder lige her. Den er smuk og lilla i farven.

Smoothie med squash

En grøn smoothie med squash, er en god måde at få lidt ekstra grønt på. En smoothie smager dejlig, og særligt de grønne af slagsen.
5 fra 2 stemmer
Antal: 1 Portion
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • *Bananen fryses uden skral. Når en banan er godt moden, skræller du den, skærer den i skiver og fryser den i en pose.
  • Alle ingredienser kommes i en blender og blendes til du opnår en ensartet konsistens – tilsæt evt. mere væske, hvis du ønsker en tyndere konsistens.
  • Hvis din blender ikke er kraftig nok, så lad din spinat tø lidt op, før du blender.
  •  Velbekomme.
Fik du lavet opskriften?Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram @marialottesdk

Opskrift på smoothie med squash

I dag vil jeg dele opskriften på en smoothie med squash, som lige var det jeg havde i køleskabet denne morgen. En anden grund til, at jeg elsker smoothiebowls er, at de er lidt mere tykke end en almindelig smoothie. Konsistensen er mere cremet og knap så flydende, som desuden giver anledning til at give den gas med toppings.

I dag brugte jeg f.eks. bipollen, kokoschips, müsli og acai-pulver. Det kan være med til at give lidt ekstra mæthed også.

Grøn smoothie med spinat
Få gode vitaminer fra morgenstunden med en lækker antiinflamatorisk grøntsagssmoothie med spinat og ingefær. Få en opskrift på en sund greenie med grøntsager.
Gå til opskrift
Grøntsagssmoothie med ingefær og spinat
Avocado smoothie
Lækker og forfriskende avocado smoothie med spinat, banan og mango. Få en nem opskrift her, hvor alle ingredienser blot skal blendes og hældes på glas. 
Gå til opskrift
avocado smoothie opskrift
DEL MED EN DU HOLDER AF:
Maria Charlotte
Maria Charlotte

Maria Charlotte er opskriftsudvikler, madfotograf og kogebogsforfatter til "Velsmag". Med en uddannelse i Ernæring- og sundhed udvikles alle opskrifter med fokus på spændende og velsmagende comfort food, der pifter hverdagens madlavning op. Her er hverdagsmaden nem og overskuelig, og så får du simple indkøbslister og kortere tilberedningstid.

Articles: 980
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments