Pulled chicken burger med sund coleslaw

Små ting: I køkkenet med De danske familiegårde

{Flødeboller in the making}

//Reklame

Kære allesammen,

Det er ved at være noget tid siden, at I har fået en lille opdatering, men bedre sent end aldrig, ikke? Som I måske har bemærket – hvis I læser med her på bloggen eller følger min Instagram – så er jeg startet i praktik hos dygtige Ditte Ingemann. Det hele er så nyt, overvældende og spændende og jeg har derfor derfor ikke været så aktiv på bloggen. Så ved I hvorfor der er lidt stile i perioder – dog skal I ikke snydes for lidt opskrifter, hist og her.

Dagene flyver, og jeg nyder processen og suger hvert et minut til mig. Normalt er jeg meget målorienteret, men denne her gang føles det anderledes, på en god måde! Jeg har virkelig været i flow og det bedste humør – noget fortæller mig, at den kriblen og taknemmelighedsfølelse jeg har i maven er tegn på min fremtid. Det vil tiden vise mig, men uden forventning og mål til mig selv.

Nå, tilbage til ugen der gik. Jeg var i sidste uge til det mest hyggelige event med Danpo, som netop nu også producerer økologiske kyllinger, under nyt navn: ?De danske familiegårde?. Jeg sagde straks ja til at deltage i arrangementet, da jeg selv går meget op i økologiske råvarer og et bedre dyrevelfærd.

Eventet blev afholdt på ?Kokkeriet? i København. Her var vi selv med i køkkenet, hvor den økologiske kylling var omdrejningspunktet for alle retterne. Jeg havde en helt fantastisk aften i godt selskab.

Resten af ugen byder på arbejde, en veninde-aftale, opskriftsudvikling og selvfølgelig praktik. I forbindelse med Copenhagen Cooking afholdes “Hjemme hos” og vi skal derfor forberede en masse mad til på fredag.

Nu vil jeg hoppe i bad og derefter gøre klar til frokost, da mine forældre kommer på besøg.

Jeg håber, I også får en mægtig (fortsat) dejlig uge ?

{Fin facade og smuk stemning hos Kokkeriet, København}

{Første forsøg med flødeboller – det er noget klistret stads det glukosesirup}

{Økologisk kylling tilberedes – meget smagsfyldt}

{Søde Maria hjalp med flødebollerne – hun var betydelig bedre til at lave dem, end mig}

{Smukke gulerødder – toppen spises også}

{Forret – Confiteret kyllingelår, blæksprutte, syltede grønne tomater, urtemayo og urter}

{Hovedret – Kyllingerulle m. trøffel, bøgehat og brændt gulerodscreme}

{Dessert – Mørk chokoladecreme med appelsinblomst, havesyre granité, kyllingeskind, rugbrød, hasselnødder og saltede kartoffelchips}

{En fantastisk aften i selskab med De Danske Familiegårde}

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pulled chicken burger med sund coleslaw