Acai-smoothie

Vafler med tre ingredienser

Jeg hyggede i dag med min søde veninde til morgenbrunch hjemme ved hende. Vi er i praktik sammen og skulle i den forbindelse teste en opskrift, som muligvis skal bruges til et arrangement under Copenhagen Cooking & Food Festival.

Flere har spurgt til en nem opskrift på bananvaflerne fra gårsdagens morgenbord. Jeg bruger egentlig altid den samme grundopskrift, både til bananpandekager- og vafler. Den er super simpel og kræver kun 3 basisingredienser.

Jeg har ikke opfundet opskriften, men nu får I alligevel min opskriften, hvor I efterfølgende selv kan tilpasse den med de smage I elsker. Jeg er vild med at tilføje kardemomme eller vaniljepulver i vaflerne, da jeg synes det bidrager en god smag – det kan selvfølgelig undlades.

Bananvafler på 3 ingredienser

2 modne bananer

1 æg

1 æggehvide

1,5 dl havregryn (glutenfri hvis du ønsker)

Evt. vaniljepulver, kardemomme eller steviadrops.

Kokosolie til stegning

Fremgangsmåde:

Blend alle ingredienserne sammen. Varm vaffeljernet op og smelt kokosolie i vaffeljernet. Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter. Spis dine vafler med frugtsalat, smeltet chokolade, hakket chokolade, nutella eller som vi gjorde her, jordbærkompot. Velbekomme.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acai-smoothie