Acai smoothiebowl med blåbær

Vafler med kun tre ingredienser

Flere har spurgt til en nem opskrift på vafler fra gårsdagens morgenbord. Jeg bruger egentlig altid den samme grundopskrift, både til bananpandekager- og vafler. Den er super simpel og kræver kun 3 basisingredienser.

Jeg har ikke opfundet opskriften, men nu får I alligevel min opskriften, hvor I efterfølgende selv kan tilpasse den med de smage I elsker. Jeg er vild med at tilføje kardemomme eller vaniljepulver i vaflerne, da jeg synes det bidrager en god smag – det kan selvfølgelig undlades.

{ Vafler med kun tre ingredienser, 2-3 stk }

2 modne bananer
1 æg
1 æggehvide
1,5 dl havregryn (glutenfri hvis du ønsker)
Evt. vaniljepulver, kardemomme eller steviadrops.
Kokosolie til stegning


Blend alle ingredienserne sammen. Varm vaffeljernet op og smelt kokosolien i vaffeljernet. Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter. Spis dine vafler med frugtsalat, smeltet chokolade, hakket chokolade, nutella eller som vi gjorde her, jordbærkompot. Velbekomme.

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acai smoothiebowl med blåbær