Luftige fuldkorns-burgerboller med hirseflager

Acai-smoothie

// Sponsoreret indlæg

Her til morgen fik jeg mig en lækker smoothiebowl, hvor jeg tilsatte acaipulver, som giver den smukke lilla-lyserøde farve. Egentlig kunne jeg bare have drukket den, men jeg kan godt lide at hælde den i en skål og spises den med ske. På den måde føler jeg bedre jeg nyder smoothien og “tygger” den, selvom det nok mere er alt den lækre topping jeg putter ovenpå der gør udfaldet.

Kender du Acai? Acai er et bær, som vokser i regnskoven i Brasilien – bærret har et meget højt indhold af antioxidanter, vitaminer og sunde fedtsyrer. Jeg er selv ret fasineret af bærret, og har faktisk stået i Magasin på et tidspunkt og solgt et lignende produkt. Udover alle de gode sundhedsmæssige fordele, så er det virkelig foto-venligt ed den smukke farve det har. Find evt. inspiration på Instagram med #Acaibowl.

Acaibowl (1-2 personer)

1 frossen banan

3 spsk skyr eller græsk yoghurt

1,5 dl mandelmælk eller vand

1 tsk. chiafrø (kan undlades)

1 håndfuld frosne bær (jeg brugte blåbær)

1/2 avokado

1 tsk acai-pulver

Evt. vaniljeproteinpulver for ekstra protein.

Fremgangsmåde:

Alle ingredienser blendes sammen til det har en tyk, lækker og cremet konsistens. Tilsæt mere mælk hvis det er for tykt eller ikke kan kan blende optimalt. Tilsæt flere frosne bær, hvis det er for tyndt.

Hæld smoothien i en skål og pynt med alt du elsker. Jeg brugte blåbær, figen, müsli, kakaonibs og kokoschips.

Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luftige fuldkorns-burgerboller med hirseflager