Panang inspireret thaisuppe med kylling

Sukkerfrie cookie is-sandwich

Reklame

Jeg elsker is. Jeg elsker cookies og hvad er så ikke en bedre idé, end at sammensætte de to komponenter til en is-sandwich, på denne sommerdag?

Jeg har set dem florere hen over Instagram den seneste tid, og jeg har især set utallige sommer-stemningsbilleder, hvor folk spiser den populære cookie-sandwich fra NICECREAM COPENHAGEN. Jeg har længe gerne ville afprøve mig med min egen version, og det var faktisk overraskende nemt.

Jeg brugte opskriften på disse sprøde sukkerfrie kokos-chokolade cookies, som fungerede helt perfekt. Du kan også købe nogle færdige cookies og komme is i, men hvis du vil holde dig til den sukkerfrie variant, kan du afprøve denne. Hvis du selv bager dine cookies, skal de være helt afkølet. Isen smelter nemlig utrolig hurtigt.

Jeg brugte jordbærisen fra Wauw, som laver de lækreste flødeis uden tilsat sukker. Den smager virkelig godt og du kan slet ikke smage forskel fra den almindelig flødeis. De laves også i laktosefrie varianter og du kan finde dem i b.la. Meny. Min favorit er jordbær og vanilje.

{ Cookies med kokos og chokoladestykker, 10 cookies }

50 g kokosmel
40 g (glutenfri) havregryn
40 g hakket mørk chokolade 70%
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver
et lille nip salt
1 æg
3 store spsk. kokosolie
40 g Sukrin Gold, kokossukker eller rørsukker


Alle ingredienserne røres godt sammen – jeg brugte hænderne, så kokosolie og æg blev masseret godt sammen.

Lav nu 10 lige store kugler og læg dem på en bageplade, beklædt med bagepapir. Tryk kuglerne helt flade og form dem runde, så de får den rigtige cookie-form. Bag dem i ca. 7-10 minutter ved 200 grader varmluft til de er lettere gyldne.

Lad dine cookies køle af, så de kan få deres sprødhed. Når de er afkølet fordeles et stykke is mellem 2 cookies. Velbekomme.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Panang inspireret thaisuppe med kylling