Ribs marmelade med chiafrø

One pot pasta med salami, svampe og squash

Herhjemme er vi blevet ret vild med one-pot-pastaretter. Det er simpelthen så dejlig nemt, fordi det passer sig selv. Retten skal blot stå og simre, og så er der aftensmad på under 20 minutter. Det bliver ikke meget nemmere.

For godt 1,5 måned siden kastede jeg mig for første gang ud i retten, hvor jeg delte opskriften med jer på one pot pasta i cremet tomatsauce – den tog I godt imod, og derfor vil jeg også gerne dele denne variant med jer, som skiller sig lidt ud fra den anden. Her har jeg tilsat salam, men pølser eller spegepølse ville også fungere godt.

Det gode ved denne ret er, at du kan variere den lige med hvad du ønsker. Har du nogle kedelige/slatne grøntsagsrester i køleskabet, som skal bruges – jamen så bare i med dem.

{ One pot pasta med salami, svampe og squash, 2-4 pers. }
1 squash
200 g salami
1 rødløg
2 dåse hakket tomater
1 håndfuld basilikum
2 fed hvidløg
200 g champignon
1 tsk oregano
8 dl grøntsagsboullion (1 terning opløst i vand)
salt + peber
400 g fuldkornsspaghetti (evt. glutenfri)

revet parmesan og frisk basilikum til toppen


Salami, squash og champignon snittes groft. Det samme med løg og hvidløg.

Tag din gryde frem og kom alle ingredienser i. Kog retten op og lad den simre i 10-15 minutter til pastaen er færdigkogt. Måske der skal tilsættes lidt ekstra vand – hold øje.

Anret på tallerkener med friskrevet parmesan og friske basilikumblade. Velbekomme.

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ribs marmelade med chiafrø