Smoothiebowl med græskarkernemel


Annonce
Som en ny ingrediens i mit køkken, har jeg i dag afprøvet mig med græskarkernemel, som er det fineste grønne mel af affedtede græskarkerner. Udover det bidrager med den flotte grønne farve, er melet også rigt på protein. Smagen er meget mild, men når den kommer ned i smoothien smager jeg den ikke direkte. Det er ikke sidste gang jeg skal afprøve mig med græskarkernemel.
{ Smoothiebowl med græskarkernemel, 1 pers. }
1 frossen banan
3 håndfulde frisk spinat (evt. frossen)
1,5 dl mælk (soya, mandelmælk, rismælk) eller vand
10 cl 70 % ingefærshot (kan erstattes af 2 cm skrællet ingefær)
1 spsk græskarkernemel
1 spsk. hampefrø
1 håndfuld jordbær
Kom alle ingredienserne i en blender og kør til massen er jævn. Tilsæt evt. lidt ekstra væske, hvis du ikke ønsker din smoothie skal være så fast i konsistensen. Pynt med hvad du ønsker – jeg brugte friske blåbær, ristede kokoschips og hampefrø. Velbekomme.


Ingen kommentarer endnu