Guide: Møns Klint

Glutenfrie bananvafler med en klat chokoladeis

skaermbillede-2018-02-11-kl-17-14-04

Annonce

Jeg fik sådan lyst til noget lækkert. Jeg har derfor her til eftermiddag bagt nogle svampet bananvafler og toppet dem med en klat sukkerfri chokoladeis fra Wauw. Har i forresten smagt deres is? De smager alt for lækkert og er tilmed sukkerfrie samtidig med, at konsistensen stadig er dejlig cremet og ikke føles krystalliseret. Det har jeg oplevet ved andre sukkerfrie is og det bryder jeg mig ikke om.

De her bananvafler blev virkelig lækre. De er ikke overdrevet søde, og de går virkelig godt i spænd med chokoladeisen. Banan og chokolade er bare altid en sikker vinder – ihvertfald herhjemme. Og endnu bedre er, når vaflen stadig er lun og isen smelter. Jeg kan snildt spise sådan et par til morgenmad, hvis jeg vil kræse lidt ekstra om mig selv.

Jeg er så glad for mit vaffeljern – det er nok en af mine bedste investeringer, fordi man kan eksperimentere med forskellige ingredienser. Jeg har allerede lavet forskellige vaffelopskrifter og jeg tænker at jeg snart vil lave nogle flere madvafler i den nærmeste fremtid.

{ Sunde bananvafler, 4 vafler }

2 (modne) bananer
2 æg
1/2 tsk salt
1 tsk. vaniljepulver
2 spsk. groft kokosmel
1,5 dl havremel (glutenfrie havregryn malet til mel)
1 tsk kardemomme
1/2 dl mælk eller vand
Kokosolie til stegning


Blend alle ingredienserne sammen. Varm vaffeljernet op og smelt kokosolie i vaffeljernet. Bag dine vafler i ca. 2-4 minutter.

Spis dine vafler med frugtsalat, smeltet chokolade, hakket chokolade, nutella eller som jeg – is fra Wauw, lidt blåbær og karamelsirup. Velbekomme.

skaermbillede-2018-02-11-kl-17-15-00
skaermbillede-2018-02-11-kl-17-13-55

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Møns Klint