Sukkerfri squashkage med koldskål-inspireret flødeostcreme

Små ting

Der skulle lidt lækker til, midt i eksamenslæsningen – det blev til disse sundere snickers

Lidt sol på mine kinder efter dejligt yogaevent i Fitness World

Frokost på “Skank”, Vesterbro – hyggeligt sted og en herlig tartarmad med estragonmayo

Iskaffe-moment med de nye kapsler fra Nespresso – blev nydt i mine nye store kopper, hvor der er plads til en stor baljefuld kaffe

Gårsdagens frokost efter en formiddag på jagt efter loppefund, dog uden held

Smukke roser fra Anders efter eksamen – de dufter så skønt

Event med Duolac, hvor maven var i fokus

Jeg kunne se og fornemme, at indlægget omkring ‘små ting’ faldt i god jord hos Jer søde læsere. Det er herligt, at I vil læse med, så disse indlæg har jeg tænkt mig at forsætte.

Så ramte vi søndag – den dag på ugen, som jeg virkelig elsker! Om søndagen afslutter jeg min uge, på bedste vis. Jeg holder af, at se tilbage på ugen der gik – hvad var dejligt, hvad gjorde mig glad og hvad gjorde mig mindre glad? Jeg tror det er vigtigt lige at minde sig selv om disse ting, også bruge lidt tid til at reflektere.

Om søndagen får jeg altid handlet ind til en ny uge, tjekket mails og blogs, drukket dejlig kaffe – alt sammen i hyggetøj. På den måde lader jeg også op til en ny uge.

De seneste uger, har været travle. Jeg har læst til eksamen, hvilket har fyldt en del – samtidig med, at arbejde og events blev passet ind i programmet. Set i bakspejlet, har jeg nok taget munden lidt for fuld, men nu kan jeg slappe af. Eksamen blev overstået i fredags og jeg har endelig sommerferie – hold nu op, hvor er det fantastisk!

Jeg er så småt begyndt at planlægge ferie og jeg har allerede lidt i vente. Om en uge går turen til Møns Klint, og ugen efter, Sverige. Jeg glæder mig helt vildt til at koble af, modtage nye indtryk og spise lækker mad. Og så har jeg ellers bare planer om at være lidt ekstra god ved mig selv.

Nu vil jeg klappe computeren sammen, og smutte ud på en lille gåtur. Jeg håber jeres uge og weekend har været god, og at I får en skøn start på den nye uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri squashkage med koldskål-inspireret flødeostcreme