Slip for urenheder med mælkesyrebakterier i dine hudplejeprodukter

Jeg gider ikke træne mere..

Ihvertfald ikke på den måde, som jeg har gjort. Min tilgang til træning samt hele min opfattelse af den, har ændret sig de seneste år. Jeg har mistet min træningsmotivation op til flere gange og det har sagt mig, at det måske er fordi jeg ikke synes det er fedt at træne mere – ihvertfald ikke på dén måde, som jeg har gjort førhen.

Det har taget mig noget tid at skrive dette indlæg, da jeg synes det er svært at få skrevet ned i ord, hvordan jeg egentlig føler omkring træning – alligevel prøver jeg i håb om, at nogle af jer læsere måske kan nikke genkendende til noget af det.

Jeg har selv førhen trænet meget – og på en måde, som jeg bestemt ikke gør nu! Træning var noget, som jeg planlagde hver dag og noget der var forbundet med et mål. Jeg følte ikke, at jeg havde trænet, hvis ikke jeg havde været i fitnesscenteret for at styrketræne eller deltaget på et hold, som var tilstrækkelig hårdt nok, at jeg godkendte det som træning.

Måden jeg bevæger mig på i dag foregår langt fra kun i et fitnesscenter. Langt fra. Jeg er blevet mere bevist eller ubevist om hvordan min daglige træning er. Jeg føler ikke jeg har ‘trænet’, hvis jeg går en tur, dyrket yoga, lavet TRX, danset eller andet aktivt, selvom det stadig kan være fysisk hårdt. Jeg ved faktisk ikke hvordan jeg skal definere hvornår jeg har trænet. Jeg er aktiv, men jeg træner ikke som jeg har gjort. Fordi det gider jeg ikke..

Jeg mangler et andet ord og et mere nuanceret syn på hvad træning er for en størrelse. Jeg snakkede den anden dag med med min gode veninde om det. Hun er ret enig med mig og hun nævnte ordet bevægelse og jeg motion, men det er vel bare for at finde et synonym for træning så? Behøver træning overhovedet indgår i en sammenhæng, hvor man er i en fysisk hård aktivitet? Jeg er begyndt at tænke mere over hele det her træning-motion-bevægelses-fænomen. Jeg gider ikke træne, jeg gider ikke ligge under for hvilken motionsform der er bedst, fordi jeg tror ikke på længere på det.

At træne kan, for mig, indgå i virkelig mange andre sammehænge. Ikke kun at vi skal træne vores kondition eller muskler, men det kan vel også være at træne sin balance, koncentration eller øve sig i at være mere positiv omkring noget?

Med det sagt, så elsker jeg stadig fysisk aktivitet og bevægelse, men der er bare mere i det, efter min mening. Jeg træner ikke længere med ét mål om at blive stærkere eller fordi det er en trend der skal afgøre min lyst – det er jeg slet ikke motiveret for. Jeg vil stadig træne og bevæge mig dagligt. Gøre det for mig. For min krop, men dette indebære ikke kun styrke, kondition og udholdenhed som fysisk aktivitet.

//Maria Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slip for urenheder med mælkesyrebakterier i dine hudplejeprodukter