Slip for urenheder med mælkesyrebakterier i dine hudplejeprodukter

Grøntsagssmoothie med frisk basilikum og lime

Som I nok allerede har bemærket, er jeg svært glad for at starte dagen med grøntsagssmoothies . Sådan en grøn powersmoothie til morgenmad, er for mig, en god og hurtig måde lige at få lidt ekstra grøntsager.

I dag blev det til hvad jeg lige havde liggende. At komme grøntsager i sin smoothie, er helt klart noget man lige skal vænne sig til – det skulle jeg også i starten. Men nu er jeg virkelig blevet glad for det og eksperimentere gerne med forskelligt grønt. I dag med en krydderurt, nemlig basilikum. Det er slet ikke så tosset faktisk!

Nu vil jeg snøre mine løbesko og komme afsted ud på en lille løbetur.

Grøntsagssmoothie med frisk basilikum og lime (2 glas/skåle):

3 stængler frisk basilikum

1 lille moden banan

3 kugler frossen spinat

3 frosne broccolibuketter

1/2 avokado

saften fra 1 lime

1-2 dl mandelmælk eller anden mælk (alt efter hvordan du ønsker konsistensen)

1 tsk lucuma pulver (kan undlades)

Fremgangsmåde

Det hele skal en tur i blenderen og så er der morgenmad på under 5 minutter, dejlig nemt! Top med hvad du ønsker – jeg brugte hampefrø, kokoschips og lidt müsli. Velbekomme.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slip for urenheder med mælkesyrebakterier i dine hudplejeprodukter