Sundere romkugler

Müslibarer – en grundopskrift

23949524_10213528382779852_1874256224_o

Til at lave barerne er der taget udgangspunkt i Eat Natural’s grundopskrift, som jeg for nylig var til event med. I denne opskrift, er det kun fantasien der sætter grænser – du kan nemlig putte lige det du har lyst til i, hvilket er ret smart hvis du foretrækker noget, frem for andet.

Jeg vil nu dele grundopskriften med Jer, da den var super nem at gå til. Jeg vil anbefale at lave dobbelt portion, når man er igang. Fem-seks müslibarer forsvinder hurtigt 😉

{ Müslibarer – en grundopskrift, 5-6 stk. }

40 g nødder/kerner (mandler, chiafrø, solsikkekerner, peanuts osv)

40g tørret frugt (æbletern, kokos, rosiner, dadler osv)

20g korn (havregryn, boghvede, speltflager, cornflakes, mm.)

40g sirup (evt. ahornsirup eller lign.)

20g selvvalgt ingrediens (f.eks. chokolade)


Opvarm ovnen til 130 grader.

Når du har vejet de forskellige ingredienser af, som du ønsker i dine müslibarer, blander du de dine tørre ingredienser sammen først (undtagen chokolade, hvis du vælger at komme det i barerne). Varm hurtigt din sirup op og hæld den henover de tørre ingredienser og rører godt sammen, så det bliver fordelt godt. Rør herefter din chokolade i og masser din masse ned i en lille form (vi brugte små engangs aluminiumbakker), men en silikoneform eller lign. beklædt med bagepapir vil fungere fint.

Barerne bages i ca. 16 minutter, men hold øje. De skal gerne blive lettere gyldne på overfladen.

Lad barerne afkøle og skær dem i ønsket størrelser. Velbekomme.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere romkugler