Sundere romkugler

En grundopskrift på hjemmelavet müslibar

En grundopskrift på hjemmelavet müslibarTil disse hjemmelavet müslibar, er der taget udgangspunkt i Eat Natural’s grundopskrift, som jeg for nylig har været til event med. I denne opskrift, er det kun fantasien der sætter grænser – du kan nemlig putte lige præcis dine yndlingsingredienser i, hvilket er ret smart hvis du foretrækker noget, frem for andet.

Jeg vil nu dele grundopskriften med Jer, da den var super nem at gå til! Jeg vil anbefale at lave dobbelt portion, når man er igang. Fem-seks müslibarer forsvinder hurtigt 😉 Du kan altid bruge dem som en snack på farten, eller give børnene dem med på madpakken – faktisk kan du tage dem med i køkkenet på denne opskrift, det vil de sikkert elske!

{ En grundopskrift på hjemmelavet müslibar, 5-6 stk. }

40 g nødder/kerner (mandler, chiafrø, solsikkekerner, peanuts osv)
40g tørret frugt (æbletern, kokos, rosiner, dadler osv)
20g korn (evt. glutenfrie havregryn, boghvede, speltflager, cornflakes, mm.)
40g sirup (evt. ahornsirup eller lign.)
20g selvvalgt ingrediens (f.eks. chokolade)


Opvarm ovnen til 130 grader.

Når du har vejet de forskellige ingredienser af, som du ønsker i dine müslibarer, blander du de dine tørre ingredienser sammen først (undtagen chokolade, hvis du vælger at komme det i barerne). Varm hurtigt din sirup op og hæld den henover de tørre ingredienser og rører godt sammen, så det bliver fordelt godt. Rør herefter din chokolade i og masser din masse ned i en lille form (vi brugte små engangs aluminiumbakker), men en silikoneform eller lign. beklædt med bagepapir vil fungere fint.

Barerne bages i ca. 16 minutter, men hold øje. De skal gerne blive lettere gyldne på overfladen.

Lad barerne afkøle og skær dem i ønsket størrelser. Velbekomme.En grundopskrift på hjemmelavet müslibar

TAK, FORDI DU LÆSER MED ♥

Følg også gerne med på min Facebookside, eller Instagram og Bloglovin

Kærligst Maria Charlotte

1 kommentar

  • I got this web site from my buddy who told me about this web page and at the moment this time Iam visiting
    thiss web page and reading very informative posts at this place.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere romkugler