Sukkerfri chokoladebrownie med sød kartoffel og mandler

Souls – vegansk spisested

Jeg er helt vild med Souls, som ligger på Melchiors Plads. Jeg bor selv på Østerbro og jeg har derfor spist der nogle gange nu – jeg bliver lige positiv overrasket, for hver gang jeg besøger stedet. Souls laver nemlig helt igennem fantastisk og velsmagende vegansk mad til fornuftige priser. De går meget op i at servere hjemmelavet mad af lokale råvarer og det er tydeligt at se og smage, at god kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd.

Udvalget af spise- og drikkevarer er stort, og det er muligt at spise både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Derudover laver de også de lækreste rawcakes samt juice, lemonader og smoothies. Som en lille ekstra bonus, er der mulighed for at bestille glutenfrie og laktosefrie retter hos Souls.

Jeg vil klart anbefale stedet til en god omgang morgenmad/brunch. Men jeg vil også særligt fremhæve deres lækre salater til frokost, som er meget velsmagende og bestemt ikke kedelige. Portionerne er store og jeg synes man får noget for pengene her.

Stemningen er hyggelig og casuael og det er også muligt at sidde udenfor, som er perfekt til sommer. Jeg vil anbefale, at bestille bord, da stedet er utrolig populært.

Adresse: Melchiors Plads 3, 2100 København Ø

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri chokoladebrownie med sød kartoffel og mandler