Jeg er begyndt at elske løb

Sund & fedtfattig æggesalat

Det er endelig blevet påske og påskefrokosten står for skud. Jeg elsker sådanne traditioner, hvor familie og venner samles om bordet for at hygge med lækker mad.

I dag skal vi holde en lille påskefrokost hos mine forældre, og vi skal spise denne lækre æggesalat til. Opskriften laver jeg hvert år til påske, men også året rundt. Den smager simpelthen så godt, og så har den en virkelig smuk gul farve ? perfekt til påskebordet.

Æggesalaten mætter godt, da den er spækket med gode råvarer og proteiner af god kvalitet. Den er sød, syrlig, sprød og cremet på samme tid og egner sig godt på enten sild eller et stykke ristet rugbrød. Så mangler du lidt sundt og lækkert til påskebordet, så vil jeg klart anbefale dig at lave denne mættende æggesalat.

Opskriften på de fiberrige sandwichbrød kan du finde lige her.

Æggesalat (4 personer):

1 helt sødt æble

4 æg

2 spsk. skyr

1 spsk. cremefraiche (9% – du kan sagtens bruge en højere fedtprocent)

10 cornichoner

½ lille rødløg

1 tsk. akaciehonning

1 spsk. karry

Lidt salt og peber

Fremgangsmåde:

Sæt vand over til æggene og lad dem koge i 10 minutter, til de er hårdkogt. Lad dem derefter køle helt af og brug en æggedeler til først at dele æggene på den ene facon og derefter vender du ægget og deler dem på den anden facon.
Snit æble, rødløg og cornichoner i meget fine små tern.

Bland din dressing sammen af skyr, cremefraiche, karry, akaciehonning og smag til med salt og peber. Vend dine snittede æble, rødløg og cornichoner samt æg i. Velbekomme.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er begyndt at elske løb