Saftigt fuldkornsbrød med spelt

Grøn smoothie med grønkål & hampeprotein

Jeg spiser meget varieret om morgenen. Selvom jeg elsker min havregrød, så er jeg i ligeså høj grad fan af smoothies – i alle afskygninger. Jeg er fortaler for, at vi spiser en masse grønt og i den forbindelse, er det nemt at få lidt ned fra morgenstunden i sådan en grøntsagssmoothie her. Jeg laver oftes en smoothie af hvad jeg lige har i fryser, køleskab og skuffer. Det er dejligt nemt, da alt bare skal blendes sammen. Jeg afmåler normalt aldrig ingredienserne, men her til morgen gjorde jeg, da jeg havde lyst til at dele opskriften med Jer.

Jeg elsker disse grøntsagssmoothies, fordi de er fyldt med gode vitaminer, mineraler og fedtstoffer, men også fordi de ligger let og rart i maven. En anden ting, som jeg elsker ved disse smoothies er, at jeg kan toppe med alverdens lækre ting, mmmmh.

Opskrift til en portion (to små skåle eller én stor):

1 frossen banan

2 store stængler grønkål

1,5 dl mandelmælk eller almindelig mælk

½ tsk vaniljepulver

3 kugler frossen spinat

1 tsk hampeprotein (kan undlades)

½ avokado

Et par myntheblade

Fremgangsmåde:

Det hele blendes bare sammen og så er der serveret en lækker grøn smoothie. Jeg har toppet med hampefrø og granola. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saftigt fuldkornsbrød med spelt