Lækkerier til sukkerfri lørdagshygge

Asiatisk-inspireret nudelsalat med kylling

En asiatisk-inspireret nudelsalat med ingefær- og hvidløgspasterne fra Santa Maria. De har også lavet med dild, oregano og herbes de provence. Alle paster er meget velsmagende.

Santa Maria’s nye koncept med disse pastes er, at det skal være lettere og tidsbesvarende at tilberede et måltid, uden at der er gået på kompromis med den gode smag. Her har de virkelig formået at lave et godt produkt. Det er super enkelt og netop lige med deres ingefær og hvidløgspaste, er måleforholdene ret simple – 1 tsk svarer til 1 tsk af henholdsvis hvidløg eller ingefær.

Alle de nye paste indeholder kun naturlige ingredienser i form af urter, salt, olie og citronjuicekoncentrat. Som stabilitator er der tilsat xanthangummi/guargummi, som gør at pasten ikke skiller – dette er helt naturligt fremstillet.

{ Asiatisk-inspireret nudelsalat med kylling, 2-4 pers. }

En pakke kylling inderfilet (400g)
2 store håndfulde sukkerærter
3 store gulerødder
1 peberfrugt
2 store håndfulde bønnespire
1 almindeligt løg
kokosolie til stegning
chiliflager, salt og peber
1 pakke Santa Maria Rice Noodles
2 spsk fiske sauce
1 spsk presset hvidløg
1 spsk Santa Maria ingefær pasta kan erstattes af friskrevet ingefær

Dressing:
1 tsk Santa Maria ingefær pasta , kan erstattes af 1 cm revet ingefær
1 tsk Santa Maria hvidløg paste kan erstattes af 1 fed presset hvidløg
saften fra 1 lime
2 spsk fiskesauce
lidt chiliflager

Topping: Saltet peanuts + evt. koriander, hvis du er til det.


Snit peberfrugt og gulerødder i fine lange strimler og snit løget i tynde skiver. Vask sukkerærterne og bønnespirerne.

Varm olien op på panden og tilsæt løg samt ingefær Paste og hvidløgspasterne sammen med chiliflagerne. Svits det hele godt sammen og steg kyllingen med og tilsæt salt, peber, og fiskesauce.

Kog imens dine risnudler og lav dressingen, ved at røre ingredienser sammen.

Tag dine grøntsager og svits dem kort på panden, sammen med kyllingen. Når risnudlerne er færdige serveres de i en skål med kylling- og grøntsagsblandingen ovenpå. Vend det evt. med dressingen eller server det ved siden af.

TIP: Kan nydes, både kold og varm. Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier til sukkerfri lørdagshygge