Grove koldhævede chokoladeboller med mandler

Kokosvafler med peanutbutter og chokolade

Kokosvafler med peanutbutter og chokoladeKokosvafler med peanutbutter og chokolade, smager virkelig godt! Jeg har længe ønsket mig et vaffeljern, som i viiiiirkelig længe! Jeg ville egentlig helst have et vaffeljern med seks hjerter, da vaflen så bliver endnu større. Men jeg droppede det, da det blev ret besværgeligt at få fat i.

Jeg har fri i dag fra studiet og skal ses med min far senere, så inden da fik jeg lyst til at afprøve mit nye vaffeljern. Jeg er allerede vild med det, så vafle-opskriter er noget, I vil komme til at finde mere af her på bloggen i den nærmere fremtid.

Jeg ville afprøve en opskrift, hvor banan ikke indgik. Så jeg har lavet nogle med smag af kokos og med indhold af fuldkorn fra havregryn. Hvis du alligevel har lyst til bananvafler, kan du prøve finde opskriften her.

{ Kokosvafler, 2 vafler }

1 æg
1 æggehvide
1 dl havregryn
1,5 dl mandelmælk eller almindelig mælk
2 spsk kokosmel
1 spsk kokossukker eller almindelig sukker
1 knivspids salt
1 tsk vaniljepulver
kokosolie til stegning


Blend alle ingredienser og steg dem i kokosolie, når vaffeljernet er varmet op. Jeg toppede med granatæblekerner, kokoschips, peanutbutter og chokoladesirup. Velbekommen!

Kokosvafler med peanutbutter og chokolade
Kokosvafler med peanutbutter og chokolade

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove koldhævede chokoladeboller med mandler