Grove burgerboller med sesam

Grønkålssalat med æble, feta og valnødder

Grønkålssalat med æbler, feta og valnødder

Da jeg holdte fødselsdag for mine veninder i weekenden, serverede jeg blandt andet denne lækre grønkålssalat for dem. Den faldt i god jord og blev hurtigt spist.

Jeg var også selv ret glad for den og jeg har derfor lavet sådan en kæmpe portion til frokost i dag, så jeg også har til madpakken imorgen. Den smager virkelig lækkert og har både noget sprødt, salt, syrligt og sødt. Den vil gå godt sammen med et lækkert stykke kød. Tænker at den også vil være lækker at pifte op med nogle kikærter.

Jeg synes ikke I skal snydes for den, så nu vil jeg dele opskriften med Jer også. Se også grønkålssalat med fennikel og kakifrugt.

{ Grønkålssalat med æble, feta og valnødder, 4 pers. }

6 store håndfulde hakket grønkål
1 rødløg
2 æbler
kernerne fra 1 granatæble
1,5 dl salatost (jeg bruger den fra blok, som man selv skær – den ér bare bedst!)
1 god stor håndfuld valnødder

Honning-senneps-dressing
1 tsk. honning
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
salt og peber


Fjern kernehus fra æblerne og snit dem fint – du kan også lave tern, istedet for både. Fjern stokken fra grønkålen og hak bladene meget fint – (jeg købte mit hakket), men ellers skal grønkålsbladene bare en tur i blenderen. Skær løg i små tern og vend med grønkål, granatæble og feta.

Rør ingredienserne sammen til en dressing og smag den til med salt og peber. Bland den omhyggeligt med salaten. Drys med valnødder. Velbekomme.

Grønkålssalat med æbler, feta og valnødder
Grønkålssalat med æbler, feta og valnødder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove burgerboller med sesam