It's my birthday 🎈

Grønkålssalat med æbler og feta

Da jeg holdte fødselsdag for mine veninder i weekenden, serverede jeg blandt andet denne lækre grønkålssalat for dem. Den faldt i god jord og blev hurtigt spist.

Jeg var også selv ret glad for den og jeg har derfor lavet sådan en kæmpe portion til frokost i dag, så jeg også har til madpakken imorgen. Den smager virkelig lækkert og har både noget sprødt, salt, syrligt og sødt. Den vil gå godt sammen med et lækkert stykke kød. Tænker at den også vil være lækker at pifte op med nogle kikærter.

Jeg synes ikke I skal snydes for den, så nu vil jeg dele opskriften med Jer også.

Opskrift til 4 personer:

3 store håndfulde hakket grønkål

1 lille rødløg

1 æble

1 granatæble

1 dl feta (jeg bruger den fra blok, som man selv skær – den ér bare bedst!)

1 god håndfuld valnødder

Dressing:
1 spsk grov dijonsennep

1 spsk honning

2 spsk olie

1 spsk balsamico

Salt og peber

Fremgangsmåde:

Fjern kernehus fra æblerne og snit dem fint – du kan også lave tern, istedet for både. Fjern stokken fra grønkålen og hak bladene meget fint – (jeg købte mit hakket), men ellers skal grønkålsbladene bare en tur i blenderen. Skær løg i små tern.

Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten.

Vend alle ingredienser sammen med dressingen. Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's my birthday 🎈