Grove burgerboller med sesam

It’s my birthday 🎈

Weekenden starter godt, for i dag er det min fødselsdag. Jeg fylder 24 år i dag – utroligt at man kan glæde sig lige meget hvert år? Men denne dag er bare noget helt specielt. Jeg har sovet meget uroligt i nat, og været vågen flere gange, men det er nok ikke så mærkeligt med al den spænding i kroppen.

Min morgen startede helt perfekt. Jeg blev vækket med en kæmpe buket røde roser af min kæreste og et fint lille kort. Han skulle desværre på arbejde. Jeg har heldigvis fri i dag, så jeg kan nyde formiddagen inden mine forældre kommer, hvor vi skal spise ud og spise frokost sammen og nyde dagen og hinandens selskab og forhåbentlig skal der også snige sig et stykke kage ind, til eftermiddag.

I aften skal jeg ud og spise god mad med mine forældre og kæreste. Helt stille og roligt – dét glæder jeg mig til. Det bliver ikke en sen nat, da jeg skal på arbejde imorgen tidlig. Imorgen bliver mere ‘festlig’, da mine søde veninder kommer og fejre mig til lidt tapas og vin.

Når man har fødselsdag tænker jeg altid på mine tidligere fødselsdage. Jeg husker de fleste, men dén jeg husker bedst var da jeg var på ferie med mine forældre, på Cran Canaria da jeg var i mine teenager år. Jeg elsker at have fødselsdag i vinter-halvåret, men der var noget specielt over at vågne i varmen og nyde sin morgenmad på terrassen.

Jeg ville gerne benytte lejligheden til at sige tak – af hjertet tak fordi I har lyst til at følge med i min hverdag! Jeg er evigt taknemmelig forJeres interesse på min blog ?

Nu vil jeg hoppe lidt rundt i lejligheden og danse til noget god musik. Ha’ en dejlig morgen og dag!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grove burgerboller med sesam