Greenie m. spinat & avokado

GRØD

Jeg er vild med grød i alle afskygninger; havregrød, risotto, risengrød, bygotto – jeg kunne blive ved..

Og til grødspiseren kommer her lige en lille anbefaling om ét af mine yndlingsspisesteder i København. Jeg er virkelig glad for konceptet GRØD og spiser der forholdsvis ofte – mest til frokost. De laver nogle rigtig lækre retter til SU-venlige priser også er jeg vild med, at menukortet er varieret og skiftende, alt efter årstiden. En af mine favoritter, eller faktisk nok den ret jeg bedst kan lide er Daal – jeg ender næsten altid med at vælge den.

De laver også lækre morgenmads grød – hér er min favorit den med karamel på, men nu er jeg også reeet glad for alt hvad der har med karamel at gøre.

Der er for nyligt åbnet en GRØD på Nordrefrihavnsgade, Østerbro, hvor jeg bor. Den er rigtig hyggelig og der er mange pladser, modsat Torvehallerne, hvor jeg også ind imellem spiser. Ellers ligger der en GRØD på Jægersborgade, Nørrebro og på Falkoner Alle, Frederiksberg.

Det er et besøg værd.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenie m. spinat & avokado