Sunde romkugler uden mel og sukker - lavet på bønner

Hjemme i kolde danmark

På den traditionelle tur til byen Mogán.

Et par billeder af den lækre smagsfyldte mad, vi spiste til frokost i Amadores.

Efter en uge på Gran Canaria, er jeg igen hjemme i kolde Danmark. Jeg savnede allerede varmen, da jeg så regnen silede på det lille vindue i flyverenen, men sådan er det jo. Heldigvis kan jeg allerede nu begynde at glæde mig til Barcelona, i maj.

I dag har jeg slappet af med min søde kæreste, vi har været på loppemarked for at finde lidt til lejligheden, dog uden held. I aften skal vi spise lækker sushi og ellers nyde resten af weekenden sammen. God aften til jer!

Udsigten fra vores lejlighed til Amadores Beach.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde romkugler uden mel og sukker - lavet på bønner