Onsdags anbefaling: Juhldal

Superfood smoothie med havtorn

Denne smoothie er blevet én af mine yndlings om morgenen – også er den sprængfyldt med c-vitamin, som er godt i denne tid hvor immunforsvaret hos de fleste måske ikke er det bedste. Bare ét lille havtorn-bær indeholder ligeså mange c-vitaminer, som én hel appelsin. Udover det, så indeholder de også omega-3, 6, 7, samt 9 fedtsyrer.

Havtorn er blevet meget populært – specielt i 2016, boomede det virkelig. Specielt fordi havtorn også er at finde selv i naturen, hvis man er heldig. Jeg har for nylig selv stiftet bekendtskab med mærket Høstet Bornholm , som laver de lækreste økologiske havtorn produkter. Alt fra saft, marmelade til sirup og disse lækre havtorn-flager, som går under “raw”, da de kun er opvarmet til 41grader, for at opretholde deres vitaminindhold.

Opskriften på denne sag (nok til to glas):

1 moden banan

2 kugler frossen spinat

1 spsk økologisk havtorn-flager

1/2 avokado

2 dl mandelmælk

1 tsk chiafrø

1 spsk økologisk havtorn-saft.

Blend alle ingredienserne.

Du kan læse mere om hér , hvor blandt andet disse lækre sager forhandles samt læse meget mere om de produkter, der er på markedet. Alle Høstet’s produkter er økologiske

// Havtorn er modtaget i gave

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdags anbefaling: Juhldal